1. Tūrisma inventārs
  2. Mugursomas
« »

Mugursoma LD Access Ventilight 35

Lafuma

Lafuma

gabali

Mugursoma sievietēm, kas piemērota pārgājieniem un trekingam. Aprīkota ar Ventilight nešanas sistēmu, kas veidota tā, lai būtu elpojoša un pilnībā atbilstu sievietes ķermeņa uzbūvei. Somai ir galvenais nodalījums ar aizsargājošu paaugstinājumu, priekšpusē rāvējslēdzēja aizdares piekļuve galvenajam nodalījumam, kabatas fotoaparātam un dokumentiem, viena tīklveida kabata priekšpusē, rāvējslēdzēja aizdares sānu kabata ar ķīļveida ielaidumu, tīklveida kabata sānos, noņemams lietus pārvalks, nūju turētājs, ekipējuma turēšanas siksnas somas apakšā, kompresijas siksnas sānos, nodalījums dzeršanas sistēmai, ergonomiski veidotas plecu lences, krūšu siksna, rāvējslēdzēja aizdares kabata uz jostas.
Somai komplektā ir ērta un noņemama somiņa, kas stiprināma pie plecu lences vai gurnu jostas.

Specifikācija
Pēc produkta Mugursomas
Mugursomas tilpums No 30 L līdz 40 L
Ietilpība 35 L
Materiāls Poliesteris 300D/Poliesteris 450D; Poliesteris 600D
Nešanas sistēma Sievietes ķermeņa uzbūvei piemērota VENTILIGHT Back sistēma
Pielietojums Divu dienu pārgājieniem un trekingam
Papildus Noņemams lietus pārvalks, nūju turētājs, ekipējuma turēšanas siksnas somas apakšā, kompresijas siksnas sānos,ergonomiski veidotas plecu lences, slodzes regulācijas siksnas, krūšu siksna, atstarojoši elementi.
Kabatas Somai ir galvenais nodalījums ar aizsargājošu paaugstinājumu, priekšpusē rāvējslēdzēja aizdares piekļuve galvenajam nodalījumam, kabata fotoaparātam,viena tīklveida kabata priekšpusē, kabata dokumentiem, rāvējslēdzēja aizdares sānu kabata ar ķīļveida ielaidumu, tīklveida kabata sānos, nodalījums dzeršanas sistēmai, rāvējslēdzēja aizdares kabata uz jostas.
Aksesuāri Ērta, noņemama somiņa, kas stiprināma pie plecu lences vai gurnu jostas
Līzinga kalkulators
Līdzīgie produkti
Vērtējumi
  • Priecāsimies par preces novērtējumu un ar to saistītām atsauksmēm.
    Ierosinājumus un steidzamus jautājumus lūdzam adresēt, izmantojot čatu vai zvanot pa tālruni +371 2201 8353!