1. Alpīnisma inventārs
  2. Lukturi
« »

Pieres lukturis Strix IR

Petzl

Petzl

gabali

Funkcionāls, dažādām taktiskām operācijām piemērots pieres lukturis, kas pieļauj tā valkāšanu vairākos veidos. Tas īpaši izgatavots militārām operācijām, kur maskēšanās ir ļoti svarīga. Lukturis aprīkots ar redzamo gaismu un infrasarkano gaismu. Dubultā rotācijas sistēma korpusā un luktura galvā pieļauj lielisku stara noorientēšanu: 180° horizontāli, 120° vertikāli. To iespējams valkāt uz ķiveres, pie vestes, uz galvas vai aplikt ap kaklu.
Šim pieres lukturim ir krāsains apgaismojums (sarkana, zaļa, zila), trīs balstās gaismas degšanas režīmi, kā arī trīs infrasarkanās gaismas degšanas režīmi.
Constant Lighting garantē apgaismojuma izpildījumu, kas nesamazinās, baterijām beidzoties; tad pārslēdzas rezerves režīmā.
Lukturim ir trīs apgaismojuma režīmi:
- Redzamais krāsainais apgaismojums: sarkans (20 h, 1 lm, 4 m), zaļš (17 h, 1.5 lm, 4 m), zils (17 h, 0.35 lm, 2 m)
;
- Redzamais baltais apgaismojums: maskēšanās režīms (65 h, 0.40 lm, 3 m), tuva diapazona redzamības režīms (20 h, 15 lm, 20 m), kustību režīms (4 h 30, 40 lm, 40 m);
- Infrasarkanais apgaismojums: tuva diapazona redzamības režīms (20 h, 10 mW), kustību režīms (5 h 30, 25 mW), mirgojošs IFF ("Identifikācijas draugs vai ienaidnieks") (40 h, 15 mW).
Luktura pogas lietošana ir klusa, viegla un ātra (pat ar cimdiem).

Specifikācija
Pielietojums Sportam un atpūtai
Produkts Pieres lukturi
Enerģijas avots Baterijas
Līzinga kalkulators
Līdzīgie produkti
Vērtējumi
  • Priecāsimies par preces novērtējumu un ar to saistītām atsauksmēm.
    Ierosinājumus un steidzamus jautājumus lūdzam adresēt, izmantojot čatu vai zvanot pa tālruni +371 2201 8353!