1. Tūrisma inventārs
  2. Teltis
« »

Telts Abisko Shape 2

Fjallraven

Fjallraven

gabali

Viegla un izturīga tuneļveida konstrukcijas telts divām personām, kas piemērota pārgājieniem, trekingam u.c. brīvdabas aktivitātēm visa gada garumā. Tā veidota samazināta svara, pazemināta profila konstrukcijā, tai ir plaša priekštelpa un lieliska ventilācija - telts ārējo daļu var uzrullēt abos tās galos.
Ārējā daļa izgatavota no augstākā izpildījuma TripleRip neilona, kas silikonizēts no abām pusēm un veidots inovatīvā konstrukcijā - plānāks 20 D poliamīds augšdaļā un biezāks 40 D apakšdaļā, kur ir intensīvāka abrazīvā iedarbība. Tas sniedz izcilu svara un izturības attiecību.
Ārējā daļa ir savienota ar iekšējo - tā, uzslienot telti, iekšējā daļa tiek saglabāta sausa. Kabatas telts lokiem ir ārpusē un atzīmētas ar atšķirīgu krāsojumu - vienkāršai uzsliešanai. Tās veidotas pietiekami plašas, lai sarežģītos apstākļos varētu lietot dubultu telts loku komplektu (papildkomplekts nopērkams atsevišķi).
Lielie, augstu pozicionētie ventilācijas atvērumi sniedz izcilu gaisa apmaiņu un visi telts atvērumi ir ar smalku tīklu, kas neļauj pat mazākajiem kukaiņiem iekļut teltī.
Siltos un mainīgos apstākļos durvis iespējams atstāt pusatvērtā pozīcijā, pasargājot iekšējo telti no lietus un saglabājot labu ventilāciju - kvalitatīvie YKK rāvējslēdzēji aprīkoti ar pašbloķējošu funkciju.
Priekštelpā ir daudz vietas mantām vai četrkājainajam draugam. Ieeja ir no sāniem, kas ļauj maksimāli izmantot telpu. Telts iekšpusē ir aukla veļai un tīklveida kabatas mantām.
Abisko Shape 2, kā visas Fjällräven teltis, ir izgatavota bez PVC (polivinilhlorīda) vai kaitīgiem apstrādes līdzekļiem, tā nesatur fluorkarbonu.

Specifikācija
Pēc tipa Pārgājienu teltis
Pēc vietu skaita 1-2 personām
Pēc svara 2-3 kg
Tips 4 sezonu tuneļveida telts
Vietu skaits 2
Izmērs Garums: 400 cm
Augstums: 95(75) cm
Guļamzonas garums: 220 cm Priekštelpas garums: 170 cm Platums: 155 cm (galos: 115/155 cm)
Guļamzonas platums: 130(100) cm
Mitrumizturība Ārējā daļa: 3 000 mm
Grīda: 10 000 mm
Ārējais materiāls Poliamīds TripleRip, abpusēji silikonizēts
Iekšējais materiāls 15D Ripstop DWR poliamīds
Grīdas materiāls 40D Poliamīds ar PU pārklājumu
Telts loki DAC Featherlite NSL alumīnija materiāls
Iepakojums 40 / 16 cm
Durvis 1
Ventilācijas logi 2
Līzinga kalkulators
Līdzīgie produkti
Vērtējumi
  • Priecāsimies par preces novērtējumu un ar to saistītām atsauksmēm.
    Ierosinājumus un steidzamus jautājumus lūdzam adresēt, izmantojot čatu vai zvanot pa tālruni +371 2201 8353!