1. Tūrisma inventārs
  2. Mugursomas
« »

Mugursoma Abisko Hike 35

Viegla, izturīga un funkcionāla mugursoma, kas piemērota īsiem pārgājieniem, trekingam, ceļojumiem, lidojumiem, kā arī citām aktivitātēm brīvā dabā.
Tā izgatavota no ekoloģiskā un izturīgā G-1000® Eco ar G-1000® HeavyDuty Eco pastiprinājumiem, izmantojot pārstrādātu poliesteri un organisko kokvilnu.
Pateicoties viegli polsterētajām plecu lencēm, gurnu jostai un vieglajam rāmim, somu ir komfortabli nest. Tās slaidais profils padara to lieliski piemērotu dienas ceļojumiem, tomēr tā ir pietiekami ietilpīga, lai paņemtu līdzi visu vajadzīgo vairākām naktīm. Praktiska ceļojumiem - kad soma ir tukša, to var salocīt ļoti kompakti un ievietot lielākā somā.
Galvenais nodalījums ir pieejams no augšpuses un sāniem, izmantojot papildus rāvējslēdzēja aizdari. Galvenajā nodalījumā ir kabata vērtīgāko lietu drošībai.
Augšas pārvalku (vāku) iespējams pacelt, lai nostiprinātu tūrisma matracīti vai citu inventāru, kā arī tas aprīkots ar divām parocīgām kabatām.
Somai ir rāvējslēdzēja aizdares priekškabata un palielināma sānu kabata ar regulācijas lencēm, kurā ievietot ūdens pudeli.
Papildus ērtībai, soma aprīkota ar stiprinājumiem pārgājienu nūjām, cilpu un sprādzi kompresijas siksnā kreisās rokas pusē un cilpām foto somiņas nostiprināšanai uz gurnu jostas.
Somai ir atvērums dzeršanas sistēmai, somas materiāls ir vaskots un noturīgs pret mitrumu, savukārt stiprākā lietū lieliski noderēs komplektā iekļautais pārvalks pret lietu.

Specifikācija
Pēc produkta Mugursomas
Mugursomas tilpums No 30 L līdz 40 L
Ietilpība 35 L
Materiāls G-1000® Eco: 65% poliesteris, 35% kokvilna
Nešanas sistēma Fiksēta
Izmērs Dziļums: 26 cm
Augstums: 61 cm
Platums: 28 cm
Papildinājumi Lietus pārvalks
Līzinga kalkulators
Līdzīgie produkti
Vērtējumi
  • Priecāsimies par preces novērtējumu un ar to saistītām atsauksmēm.
    Ierosinājumus un steidzamus jautājumus lūdzam adresēt, izmantojot čatu vai zvanot pa tālruni +371 2201 8353!