1. Apģērbs
  2. Kopšanas līdzekļi apģērbiem
« »

Kopšanas līdzeklis Performance Wash

Grangers

Grangers

gabali

Efektīgs tīrīšanas līdzeklis visa veida tehniskajiem materiāliem un apģērbam. Tas pasargā ūdeni atgrūdošo pārklājumu, kas atrodams uz ūdensizturīgā apģērba. To iespējams izmantot kā pirmo kārtu, uzklājot ūdeni atgrūdošu pārklājumu. Piemērots lietošanai uz Gore-Tex® un eVent apģērba. Darbojas 30'C visa tipa ūdeņos. Piemērots šādu apģērbu tīrīšanai: Dūnu, flīsa, Soft Shell, ūdensizturīgu, vēju necaurlaidīgu, vilnas/merīno vilnas.

Performance Wash mazgāšanas līdzekļa formu, kas paredzēta tam, lai rūpīgi tīrītu visu jūsu brīvdabas un tehnisko apģērbu.
Speciālo brīvdabas apģērbu mazgāšana ar parastajiem mājsaimniecības mazgāšanas līdzekļiem var atstāt tajos dažādu ķīmisku atliekvielu piesārņojumu. Tā rezultātā tehniskās iezīmes, kas piemīt jūsu apģērbam - tādas īpašības kā gaisa caurlaidība un mitrumizturība - var kļūt daudz mazāk efektīgas.
Šis mazgāšanas līdzeklis paredzēts tam, lai sa-darbotos ar speciāliem materiāliem, no kā izgatavoti tehniskie apģērbi, nevis darbotos pret tiem. Tas izņem netīrumus un samazina nepatīkamu aromātu, tai pat laikā saglabājot elpojošās un ūdeni atgrūdošās īpašības. Tas tīra pat zemās temperatūrās - 30˚C.
Šis mazgāšanas līdzeklis piemērots lietošanai uz visa vieda tehniskajiem apģērbiem - kā mazgāšanas līdzeklis vai kā pirmais 'solis' uzklājot ūdeni atgrūdošu pārklājumu.

Specifikācija
Produkts Tīrīšanai
Līdzīgie produkti
Vērtējumi
  • Priecāsimies par preces novērtējumu un ar to saistītām atsauksmēm.
    Ierosinājumus un steidzamus jautājumus lūdzam adresēt, izmantojot čatu vai zvanot pa tālruni +371 2201 8353!