1. Apģērbs
  2. Kopšanas līdzekļi apģērbiem
« »

Kopšanas līdzeklis Performance Wash 300ml OWP

(0 vērtējumu)
Grangers

Grangers

gabali

0.347 kg

11.50
Pirkt
Performance Wash mazgāšanas līdzeklis paredzēts, lai rūpīgi tīrītu visa veida brīvdabas apģērbu un tehniskos materiālus. Jaunā, uzlabotā formula dubulto līdzekļa efektivitāti, agrāko 6 vietā nodrošinot 12 mazgāšanas ciklus.
Speciālo brīvdabas apģērbu mazgāšana ar parastajiem mājsaimniecības mazgāšanas līdzekļiem var atstāt tajos dažādu ķīmisku atliekvielu piesārņojumu. Tā rezultātā tehniskās iezīmes, kas piemīt apģērbam - tādas īpašības kā gaisa caurlaidība un mitrumizturība - var kļūt daudz mazāk efektīgas.
Šis mazgāšanas līdzeklis paredzēts tam, lai sadarbotos ar tehniskajiem materiāliem, nevis darbotos pret tiem. Tas saudzīgi izņem netīrumus un samazina nepatīkamu aromātu, tai pat laikā saglabājot elpojošās un ūdeni atgrūdošās īpašības. Tas tīra pat zemā temperatūrā - 30°C visa tipa ūdeņos.
Šis mazgāšanas līdzeklis piemērots lietošanai uz visa veida tehniskajiem apģērbiem - kā mazgāšanas līdzeklis vai kā pirmais solis, uzklājot ūdeni atgrūdošu pārklājumu.
Saderīgs ar flīsa, Soft Shell, ūdensizturīgiem, vēju necaurlaidīgiem, FutureLight, kā arī Gore-Tex® un eVent® materiāliem.
Videi draudzīgs produkts, bluesign® apstiprināts, fluoroglekli nesaturoša tehnoloģija.
Ocean Waste Plastic(OWP) - saudzējot dabu, iepakojums izgatavots no 100% otreizēji pārstrādātas plastmasas, to iespējams atkārtoti pārstrādāt.

Pieejamība Visas katalogā redzamās preces atrodas mūsu veikalos un noliktavās
Tilpums: Cena: Vieta: Svītrkods:
300 ml 11.50 EUR K28 V L N 799756006359 Pirkt
Specifikācija
Produkts Tīrīšanai
Svars 0.347 kg
Katalogu numuri GRF203
Līdzīgie produkti
Vērtējumi
  • Priecāsimies par preces novērtējumu un ar to saistītām atsauksmēm.
    Ierosinājumus un steidzamus jautājumus lūdzam adresēt, izmantojot čatu vai zvanot pa tālruni +371 2201 8353!