1. Ziemas inventārs
  2. Ziemas sporta ķiveres
«

Ķivere Menga

(0 vērtējumu)
Ķivere Menga
Alpina Sports

Alpina Sports

gabali

Funkcionāla, augstākās klases ziemas sportu ķivere, kas veidota košā, mūsdienīgā dizainā. Ķivere izgatavota īpašā tehnoloģijā, kur no putām tiek formēta ķiveres iekšējā čaula zem ārējās ķiveres čaulas, izmantojot augsta spiediena un liela karstuma ietekmi. Šī ciešā saikne izveido ārkārtīgi stabilu un ļoti vieglu ķiveres struktūru.
Īpaši pie mehāniskiem spēkiem, piemēram, kritieniem uz asiem priekšmetiem, In - Mold tehnoloģijā veidotās ķiveres nodrošina labāku aizsardzību.
Ķiveres ārējā čaula ir izgatavota no Ceramic materiāla. Tas ir ļoti plāns un viegls polikarbonāta materiāls, kam piemīt ārkārtīgi liela izturība pret saplīšanu, skrāpējumiem, kā arī tas ir UV stabils un antistatisks. Iekšējā čaula ir izgatavota no HI - EPS (augsti izplests putupoliesteris) materiāla - tas ir īpašs sīkgraudains materiāls, kas sastāv no neskaitāmi daudzām mikroskopiski mazām gaisa kamerām. Sadursmes gadījumā, šie gaisa burbuļi absorbē iedarbojošos spēku un nodrošina aizsargājošu amortizāciju. Ķivere aprīkota ar dažādām ērtām un parocīgām funkcijām - Run System regulācijas sistēmu, maināmu iekšējo oderējumu, ergonomiski veidotu Ergomatic siksnu aizdari, kakla sildītāju un noņemamiem ausu aizsargiem, kas padarīs šīs ķiveres lietošanu maksimāli komfortablu un drošu.

Līdzīgie produkti
Vērtējumi
  • Priecāsimies par preces novērtējumu un ar to saistītām atsauksmēm.
    Ierosinājumus un steidzamus jautājumus lūdzam adresēt, izmantojot čatu vai zvanot pa tālruni +371 2201 8353!