1. Ziemas inventārs
  2. Ziemas sporta ķiveres
«

Ķivere Scara L.E.

Ķivere Scara L.E.
Alpina Sports

Alpina Sports

gabali

Komfortabla, augstākās klases ziemas sporta ķivere, kas nodrošinās augstākās klases izpildījumu un aizsardzību. Ķiveres ārējā čaula izgatavota īpašā In - Mold tehnoloģijā, kur ārējā čaula ir izgatavota no Ceramic materiāla. Tas ir ļoti plāns un viegls polikarbonāta materiāls, kam piemīt ārkārtīgi liela izturība pret saplīšanu, skrāpējumiem, kā arī tas ir UV stabils un antistatisks. Ķiveres iekšējais apvalks ir veidots no putām, kas pakļautas augstam spiedienam kā arī izmantojot karstu gaisu, kas iedarbojas uz ārējo apvalku. Šī tehnoloģija rada ļoti stabilu un ļoti vieglu ķiveres struktūru. Jo īpaši noturīga pret mehāniskiem spēkiem, piemēram krītot akmeņainā nobraucienā. IN-Mold ķivere nodrošina labāku aizsardzību, salīdzinot ar tām ķiverēm, kuras ir veidotas no vairākām daļām, tās salīmējot kopā.
Ķiveres iekšējā čaula ir izgatavota no HI - EPS (augsti izplests putupoliesteris) materiāla - tas ir īpašs sīkgraudains materiāls, kas sastāv no neskaitāmi daudzām mikroskopiski mazām gaisa kamerām. Sadursmes gadījumā, šie gaisa burbuļi absorbē iedarbojošos spēku un nodrošina aizsargājošu amortizāciju.
In - Mold ķiveres ar HI - EPS iekšējo daļu tādējādi nodrošina labāko iespējamo aizsardzību. HI - EPS materiāls neabsorbē ne ūdeni, ne sviedrus, tādēļ tas saglabā savas īpašības ilgi.
Šī ķivere aprīkota ar vairākām ļoti ērtām un funkcionālām detaļām, kas tās valkāšanu padarīs maksimāli komfortablu, drošu un patīkamu.

Līzinga kalkulators
Līdzīgie produkti
Vērtējumi
  • Priecāsimies par preces novērtējumu un ar to saistītām atsauksmēm.
    Ierosinājumus un steidzamus jautājumus lūdzam adresēt, izmantojot čatu vai zvanot pa tālruni +371 2201 8353!