1. Velo inventārs
  2. Velo piederumi
  3. Velosipēdu kopšanas līdzekļi
« »

Komplekts Chain Kit

Star bluBike

Star bluBike

komplekts

Ērti lietojams ķēdes tīrīšanas komplekts, kurā ietilpst:

1. Universāla smērviela velosipēdam WET
WET ir augstas viskozitātes sintētiskā smērviela ar zemu berzes koeficientu, kas nodrošina aizsardzību visos braukšanas apstākļos. Sastāvā esošais poliēters un molibdēns nodrošina smērvielai teicamas spējas saistīties ar metāla daļām un samazina rūsēšanu un nodilumu. WET nenotek un aizsargā pret netīrumiem un piesārņojumu, ar lielisku ūdens izturību, kas strādā amplitūdā no -10 ° C līdz 40 ° C. Ieteicams ķēdēm, pārslēdzējiem un trosēm.

2. Ķēdes tīrītājs CHAIN CLEANER
CHAIN CLEANER ir jauns bezsmaržas smērvielu noņēmējs, nešķīstošs ūdenī. Ideāli piemērots velosipēdu ķēdēm, un visām eļļotajām velosipēdu detaļām. CHAIN CLEANER ir drošs visām plastmasas un lakotām virsmām. Instrukcija: notīrīt velosipēdu ķēdi, izmantojot suku vai pievienojot nepieciešamo daudzumu, īpašā aparātā ķēdes tīrīšanai. Izmantojiet ar ķēdes tīrītāju samitrinātu drāniņu lai attaukotu visas ieeļļotās daļas. Ieeļļojiet visas detaļas rūpīgi pēc katras tīrīšanas.

3. Aparāts ķēdes tīrīšanai CHAIN MACHINE

INSTRUKCIJA
1. Noņemiet aparāta augšējo vāciņu.
2. Ielejiet aparātā STAR CHAIN CLEANER līdz atzīmei "šķidruma līmenis ".
3. Novietojiet ķēdes tīrītāju zem velosipēda ķēdes un paspiediet uz augšu. Kad tas novietots šādā stāvoklī, uzlieciet atpakaļ ķēdes tīrītāja augšējo vāciņu, nofiksējiet to
4. Grieziet pedāļus pulksteņrādītāja virzienā.
5. Pēc katras tīrīšanas, ir nepieciešams ieeļļot ķēdi no jauna.
Brīdinājums: plastmasa, ko izmanto, šī aparāta ražošanā ir izturīga pret lielāko daļu ķēdes tīrīšanas līdzekļu kas pieejami tirgū. Nekad nelietojiet šķīdinātāju, acetonu, alkoholu vai citrusaugļu tīrītājus. Nekad neatstājiet ķēdes tīrīšanas šķidrumu aparātā, jo tas var kaitēt sukas sariem.

Specifikācija
Pēc pielietojuma Komplekti
Līdzīgie produkti
Vērtējumi
  • Priecāsimies par preces novērtējumu un ar to saistītām atsauksmēm.
    Ierosinājumus un steidzamus jautājumus lūdzam adresēt, izmantojot čatu vai zvanot pa tālruni +371 2201 8353!