1. Tūrisma inventārs
  2. Ūdensdrošie maisi un iepakojumi
« »

Iepakojums Mini Waterproof Case For Phone

(0 vērtējumu)
Iepakojums Mini Waterproof Case For Phone
Aquapac

Aquapac

gabali

0.033 kg

  • Krāsas:
19.00
Pirkt
Drošs un funkcionāls ūdensizturīgais iepakojums mobilajiem telefoniem un GPS ierīcēm (piemēram, iPhone 5, the HTC Desire, HTC Droid Incredible 2, HTC Thunderbolt, Motorola Droid 3 un Samsung Galaxy S, kā arī mazām GPS ierīcēm). Tas ideāli piemērots visdažādākajām brīvdabas aktivitātēm - pārgājieniem, laivu braucieniem, snorkelēšanai u.c.
Caur šo iepakojumu tu varēsi izmantot visas ierastās telefona funkcijas, ieskaitot skārienjūtīgo ekrānu (*skārienjūtīgais ekrāns nedarbojas zem ūdens). Iepakojums nodrošina aizsardzību arī pret putekļiem, netīrumiem un smiltīm. Iepakojuma šuves ir augstfrekvencē formētas, lai iegūtu īpaši izturīgu un ciešu saiti. Patentētais Aquaclip® (īpaši drošs, nerūsējošs, formēts plastmasas blīvējums) aizdares mehānisms ir viegli un ērti atverams un aizverams. Ar šo iepakojumu izcilus fotouzņēmumus un video iespējams uzņemt tieši caur optiski skaidru Lenzflex iepakojuma logu - pat zem ūdens.
Lipīgs. Brīdinājums!: iPhone mobilie telefoni var kļūt visai lipīgi. Mēģiniet telefonu iepakojumā `iekratīt`, ne iespiest, vai `izkratīt` no iepakojuma, nesaspiežot un nevelkot to.
Zemūdens fotogrāfijas. Brīdinājums!: *Kapacitīvie skārienjūtīgie ekrāni nedarbojas zem ūdens, tādēļ var būt grūtības uzņemt fotogrāfijas zem ūdens (lai filmētu video zem ūdens, sāciet filmēšanu virs ūdens).
BlackBerry. Brīdinājums!: Kursorbumbiņa caur iepakojumu var nedarboties labi.
Iepakojuma ūdensizturība: IPX8 - pasargā no ūdens gara perioda iemērkšanā zem spiediena (piemērots iemērkšanai uz periodu 30 minūtes 5 metru dziļumā). Izmēri: 85 x 205 mm (lielākās ievietojamās ierīces izmērs: 140 x 155 (apkārtmērs) mm). Komplektā iekļauta siksniņa.

Pieejamība Visas katalogā redzamās preces atrodas mūsu veikalos un noliktavās
Krāsa: Cena: Vieta: Svītrkods:
Pelēka 19.00 EUR K28 L N 707398111089 Pirkt
Specifikācija
Pēc produkta Iepakojumi elektroierīcēm
Materiāls TPU ar optiski skaidru Lenzflex lēcas logu
Svars 0.033 kg
Katalogu numuri 108
Līdzīgie produkti
Vērtējumi
  • Priecāsimies par preces novērtējumu un ar to saistītām atsauksmēm.
    Ierosinājumus un steidzamus jautājumus lūdzam adresēt, izmantojot čatu vai zvanot pa tālruni +371 2201 8353!