1. Velo inventārs
  2. Velo rezerves daļas
  3. Riepas
« »

Riepa Grand Prix 5000 S TR

Continental

Continental

gabali

Jaunā Grand Prix 5000 S Tubeless Ready riepa 28" šosejas velosipēdam: vieglāka, ātrāka un ar stiprākām sānu sienām. Jaunais standarts šosejas bezkameru riepu tehnoloģijās. Brauciet ātrāk, ērtāk un ar uzlabotu aizsardzību pret caurduršanu. Izgatavota labākai velobraukšanas pieredzei.
Tubeless Ready - gatava bezkameru lietošanai.
Riepas karkasa konstrukcija ir izturīga un noturīga pret bojājumiem un pārduršanu. Rezultāts - daudzfunkcionāla riepa ar mazu svaru un pievilcīgu dizainu. Turklāt riepas, kas izgatavotas, izmantojot TR tehnoloģiju, var izmantot gan kā bezkameru riepas, gan kā riepas ar kamerām. Ieteicams izmantot Continental Revo-Sealant.
Pateicoties unikālajam BlackChili gumijas maisījumam, kas tiek ražots tikai Vācijā, Continental ir revolucionizējuši riteņbraukšanas sportu. Ar leģendāro BlackChili maisījumu ir rasta atbilde uz mūžīgo jautājumu par labāko saķeres un rites pretestības līdzsvaru.
Regulāras uzvaras testos apstiprina izmērāmās un jūtamās priekšrocības, kas apstiprinātas laboratorijā un uz ceļa. Jaunākie polimēri, kā arī īpaši izstrādātas oglekļa daļiņas un pildvielas, garantē unikālu veiktspēju.
Riepas konstrukcijā iestrādātā Active Comfort tehnoloģija absorbē vibrācijas un atvieglo braukšanu.
Lazer Grip lāzerētā mikroprofila struktūra izplešas pāri riepas malai un nodrošina izcilu vadāmību pagriezienos.

TPI: 2/220
PSI: 109

Conti zināšanas
Sākotnējai montāžai ieteicams izmantot vismaz 30 ml Conti RevoSealant uz katru riepu. Pēc tam pagrieziet riepu (riteni), lai izkliedētu Conti RevoSealant riepas iekšpusē, un pumpējiet līdz maksimālajam atļautajam spiedienam. Pirms nākamās braukšanas pārbaudiet spiedienu un noregulējiet to līdz vēlamajam PSI.

Savietojamība un drošības informācija par bezkameru riepām (XX-C = aploce ar āķi; XX-TSS = bezkameru rieu aploce ar taisniem sāniem [bez āķa]): skatīt 3. attēlu.

Specifikācija
Rata izmērs 28 "
Līdzīgie produkti
Vērtējumi
  • Priecāsimies par preces novērtējumu un ar to saistītām atsauksmēm.
    Ierosinājumus un steidzamus jautājumus lūdzam adresēt, izmantojot čatu vai zvanot pa tālruni +371 2201 8353!