1. Tūrisma inventārs
  2. Elektroierīces
  3. Pulksteņi

Pulkstenis RC3 GPS

Pulkstenis RC3 GPS
Polar

Polar

gabali

Visas būtiskākās funkcijas vienā pulkstenī. Šis funkcionālais rokas pulkstenis attēlo jūsu maršrutu, ātrumu un distanci, lietojot iebūvēto GPS. Tas atspoguļo uz GPS balstītu augstuma maiņu treniņa laikā un pēc tā. Uzlabo izpildījumu ar izturības treniņa programmām, kas brīvi lejuplādējamas polarpersonaltrainer.com. Pulkstenis savietojams ar Polar skriešanas un riteņbraukšanas sensoriem. Lādējamas baterijas, 12h nepārtrauktā lietošanā ar ieslēgtu GPS.
FUNKCIJAS:
ĶERMEŅA MĒRĪJUMU FUNKCIJAS:
- HRmax (lietotāja iestatīts):
- HRmax (balstīts uz vecumu):
Augstākais sirds sitienu skaits minūtē (bpm) maksimālas fiziskās slodzes laikā. Aptuveniem jūsu maksimālā sirds ritma rādījumiem, atņemiet savu vecumu no 220. HRmax ir noderīgs instruments, lai noteiktu treniņa intensitāti, jo intensitātes zonas iespējams definēt, izmantojot HRmax. Daži Polar produkti definē maksimālo sirds ritmu ar Polar Fitness Test, skatīt arī HRmax (balstīts uz Polar Fitness Test).
- Polar Fitness Test:
Polar Fitness Test izmēru jūsu aerobo fizisko sagatavotību miera stāvoklī tikai piecās minūtēs. Rezultātā, Polar OwnIndex, novērtē jūsu maksimālo skābekļa patēriņu (VO2max). Ar Polar Fitness Test jūs pats varat izmērīt savu aerobo fizisko sagatavotību automātiski un bez jebkādas piepūles. Viss, kas jums nepieciešams, ir jūsu treniņa pulkstenis. Polar Fitness Test ir tik pat precīzs VO2max prognozēšanā, kā jebkura sub maximal fitnesa tests. Tests ir balstīts uz sirds ritmu un sirds ritma mainīgumu miera stāvoklī, un personīgo informāciju.
- Polar OwnCode® (2.4 GHz W.I.N.D.) – kodētā pārraide:
Kodētā sirds ritma pārraide automātiski fiksējas kodā, lai pārraidītu jūsu sirds ritmu uz treniņa pulksteņa. Treniņa pulkstenis uztver sirds ritma raidījumus tikai no jūsu pārraidītāja. Kodēšana novērš traucējumus, ko varētu radīt citi pulksteņi. 2.4 GHz W.I.N.D pārraide ir brīva no traucējumiem, ko varētu radīt citas elektroniskās ierīces.
Polar OwnCal® – kaloriju patēriņš ar sadedzināto tauku procentuālo daļu:
Polar OwnCal aprēķina kilokaloriju skaitu, kas patērēts treniņa laikā. Šī funkcija ļauj jums sekot līdzi kilokaloriju patēriņam viena treniņa sesijas laikā, kā arī kumulatīvo kilokaloriju patēriņu vairāku treniņu sesiju laikā. Daži Polar produkti arī novērtē sadedzinātos taukus procentuālās daļās (tauki% displejā), tas ir - kilokalorijas, kas treniņa laikā iztērētas no taukiem, kas izteiktas kā procentuālā daļa no kopējā sadedzināto kilokaloriju skaita.
- Katra apļa vidējais un maksimālais sirds ritms:
- Treniņa vidējais, minimālais un maksimālais sirds ritms:
- Sirds ritms - bpm / %:
Sirds ritms ir jūsu sirds darba mērījumi. Sirds ritmu var izteikt kā sitienu skaitu minūtē vai maksimālā sirds ritma procentuālo daļu. Sirds ritmu iespējams izteikt arī ar jūsu sirds ritma rezerves procentuālo daļu, tas nozīmē - starpību starp jūsu sirds ritmu un maksimālo sirds ritmu (HRR = HRmax - HRrest). Polar programmatūrās vai spēka treniņu laikā, sirds ritmu iespējams atspoguļot kā grafisku tendenci.
- Polar ZoneOptimizer - personalizētas sporta zonas:
ZoneOptimizer pielāgo personīgās sporta zonas katrai treniņa sesijai, balstoties uz jūsu pašreizējo fizioloģisko stāvokli. Šī funkcija nodrošina jums pareizās sirds ritma zonas, atkarībā no fizioloģiskā stāvokļa tieši tajā brīdī, nodrošinot to, ka vienmēr trenēsieties pareizajā intensitātē.
- Polar sporta zonas:
Polar sporta zonas nodrošina vienkāršu veidu, kā izvēlēties un uzraudzīt jūsu treniņa intensitāti un sekot uz sporta zonām balstītām treniņa programmām. Treniņš ir dalīts piecās zonās, balstoties uz jūsu maksimālā sirds ritma procentuālo daļu: ļoti viegls (50-60%HRmax), viegls (60-70%HRmax), mērens (70-80%HRmax), grūts (80-90%HRmax) un maksimālais (90-100%HRmax).
- Treniņa labumi:
Motivējošas atsauksmes, kas piegādātas jums uzreiz pēc treniņa, ir kaut kas, kas var palīdzēt ikvienam. Ja vēlaties uzzināt dažādu treniņa sesiju efektus, šī funkcija jums pateiks tieši to, kas jums jāzina. Jūs iegūsiet ātru pārskatu pēc katras sesijas, detalizētākām atsauksmēm - jūs varat apskatīt treniņa failu vai iegūt padziļinātu analīzi Polar interneta pakalpojumos.
TRENIŅA FUNKCIJAS:
- Intervāla trenera vadīti treniņi - sirds ritms/temps/distance:
Izveido intervāla treniņus, kas balstīti uz laiku, sirds ritmu, ātrumu/tempu vai distanci, un saņem norādījumus apmācības laikā.
- Apļu skaits - 99.
- Sporta profili (5 fiksēti sporta profili).
- Grafiskais mērķa zonu indikators:
Šī funkcija displejā grafiski norāda zonu, kurā atrodaties treniņa sesijas laikā, tādējādi palīdzot jums saglabāt vēlamo intensitātes zonu.
- Automātisks apļa ieraksts:
Ar šo funkciju jūs varat uzstādīt savu pulksteni tā, lai tas uzskaita apļus, balstoties uz iepriekš uzstādītu distanci, piemēram, katru 1km/mi. Polar V800 iespējams uzstādīt apļus, balstoties uz laiku un atrašanās vietu.
- ZonePointer:
ZonePointer ir redzams un kustīgs simbols pulksteņa displejā, kas norāda vai jūs esat iepriekš noteiktā vai vēlamajā mērķa zonā. Šī funkcija palīdz jums sasniegt vēlamos intensitātes/tempa/ātruma/kadences mērķus.
- ZoneLock:
ZoneLock funkcija palīdz akumulēt noteiktu intensitāti. Jūs varat noslēgt zonu pirms treniņa sesijas vai tās laikā, nospiežot pogu, kad atrodas vēlamajā zonā.
INTEGRĒTĀ GPS FUNKCIJAS:
- Atpakaļ uz startu:
Norāda jums ceļu uz sākuma punktu īsākajā iespējamajā distancē, kā arī parāda distanci uz sākumpunktu. Tagad jūs varat pārbaudīt piedzīvojumiem bagātus maršrutus un izpētīt tos droši, zinot to, ka esat tikai pogas spiediena attālumā, lai redzētu virzienu, kurā maršrutu sākāt.
- Ātrums/Temps - pašreizējais, vidējais un maksimālais.
- Skriešanas indekss:
Skriešanas indekss balstīts uz sirds ritmu un ātruma datiem, kas mērīti skriešanas laikā. Tas sniedz dienas informāciju par jūsu izpildījuma līmeni, gan aerobās fiziskās sagatavotības, gan skriešanas ekonomijas. Uzlabojumi skriešanas efektivitātē norāda uzlabotu skriešanas izpildījuma ekonomiju. V800 šī funkcija var atpazīt arī to, vai skrienat augšup kalnā vai lejup.
- Uz GPS balstīts augstums.
- Distance - treniņš, apļi un kopējais.
- Maršruta kartēšana - izv. ar polarpersonaltrainer.com interneta pakalpojumiem.
IERAKSTA FUNKCIJA:
- Kopējie (totals):
Kopējie ietver jūsu treniņu datus, sākot no pēdējās atiestatīšanas, ļaujot jums sekot līdzi ilgtermiņa treniņiem.
- Treniņu faili (ar kopsavilkumiem) - 99.
- Iknedēļas vēsture:
Iknedēļas vēsture apkopo visu nedēļas laikā veikto treniņu datus. Izvēloties nedēļu, jūs varat pārskatīt nedēļas treniņa datus.
POLARPERSONALTRAINER.COM FUNKCIJAS:
- Treniņa slodze:
Šī funkcija pieejama Polar programmatūrā. Kad pārsūtiet jūsu treniņa rezultātus no pulksteņa uzpolarpersonaltrainer.com, jums ir iespēja sekot jūsu treniņa slodzei un reģenerācijai treniņa dienasgrāmatā. Nepārtraukts treniņu slodzes un reģenerācijas monitorings palīdzēs jums atpazīt personīgos ierobežojumus, izvairīties no pārmērīgi lielas vai mazas trenēšanās, kā arī pielāgot treniņa intensitāti un ilgumu, saskaņā ar ikdienas vai iknedēļas mērķiem.
- Treniņa dienasgrāmata:
Dienasgrāmata pieejama Polar programmatūrā. Kad pārsūtiet treniņa rezultātus no jūsu pulksteņa uz Dienasgrāmatu, viegli iespējams sekot treniņiem, kā arī plānot nākotnes treniņu sesijas. Jūs varat izvēlēties apskatīt treniņa sesijas mēneša vai nedēļas skatu, kā arī mēneša vai nedēļas kopsavilkumu.
Treniņa programmas:
polarpersonaltrainer.com interneta pakalpojumi piedāvā treniņa programmas skriešanai, riteņbraukšanai, brīvdabas sportiem un fitnesam, piemēram. Treniņa programma izveido treniņa mērķus, kas parādās jūsu Dienasgrāmatā. Jūs varat pielāgot programmu, saskaņā ar jūsu pašreizējo fiziskās sagatavotības līmeni.
- Kartes skats.
- Izturības programmas:
polarpersonaltrainer.com interneta pakalpojumi piedāvā pilnīgas izturības treniņu programmas skriešanai un riteņbraukšanai, ieskaitot iesildīšanās, darba un atsildīšanās fāzes katrai sesijai. Polar Izturības programma ir pielāgota katra lietotāja vajadzībām, un optimizē izturības treniņus, adaptējoties lietotāja treniņu rutīnai, atjauninot programmu ik pēc četrām nedēļām.
- Padziļināta treniņa analīze:
Jūs varat viegli analizēt katru no treniņa sesijām treniņa rezultātu skatā. Papildus vairākām noderīgām detaļām par jūsu treniņu, līkne grafiski ilustrē datus no sensora, ko izmantojāt treniņa laikā. Novietojiet peles kursoru uz līknes, lai apskatītu vairāk detaļu.
CS KADENCES SENSORA W.I.N.D.FUNKCIJAS:
- Kadence - pašreizējā, vidējā un maksimālā:
Jūsu riteņbraukšanas kadence ir pedāļu mīšanas apgriezienu skaits minūtē (rpm). Kadence ir centrālais faktors, lai uzlabotu riteņbraukšanas izpildījumu. Augstāka kadence samazina pielietojamo spēku, kas nepieciešams katram pedāļu gājienam, tādējādi uzlabojot vispārējo izpildījumu. Skriešanas kadence mēra to, cik reižu jūsu labā vai kreisā kāja saskaras ar zemi vienā minūtē. Skriešanas kadence tiek mērīta kā soļi minūtē. Ar šo funkciju jūs varat 'asināt' savu kadenci (ritmu) un padarīt kontaktu ar zemi īsāku. Tas jums palīdzēs atrast balansu starp kāju spēku un kāju ātrumu.
- Velosipēda uzstādījumi - diviem velosipēdiem:
Jūs varat pulkstenī definēt divu velosipēdu uzstādījumus. Kad uzsākat treniņu, jūs varat izvēlēties attiecīgo velosipēdu ar pareizajiem uzstādījumiem konkrētajai treniņa sesijai.
CS ĀTRUMA SENSORA W.I.N.D. FUNKCIJAS:
- Ātrums - esošais, vidējais un maksimālais.
- Autostart/stop:
Aktivizējot Autostart/stop funkciju, riteņbraukšanas pulkstenis sāk un apstājas treniņa ierakstīšanas procesu automātiski, kad sākat vai pārtraucat mīšanu.
- Velosipēda uzstādījumi - diviem velosipēdiem:
Jūs varat definēt uzstādījumus līdz diviem velosipēdiem jūsu pulkstenī. Kad uzsākat treniņu, jūs varat izvēlēties attiecīgo velosipēdu ar pareizajiem uzstādījumiem konkrētajai treniņa sesijai.
- Distance - treniņš, apļi un kopējais:
Distanci (km, mi) iespējams uzstādīt un mērīt vairākos veidos. Treniņa distance parādīs treniņa sesijas laikā veikto distanci. Ceļa distance parāda distanci no pēdējā ceļa atiestatījuma. Apļu distance parāda viena apļa distanci. Kopējā distance ir kopējā akumulētā distance kopš pēdējās atiestatīšanas. Odometrs parāda kumulatīvo distanci, kuru nevarat atiestatīt.
s3/s3+ SOĻA SENSORA FUNKCIJAS:
- Ātrums/temps - esošais, vidējais un maksimālais:
Ātrums (km/h or mi/h) tiek mērīts ar GPS, pedometru, soļa sensoru vai riteņbraukšanas ātruma sensoru. Temps (izteikts kā min/km vai min/mile) nozīmē skriešanas ritmu/ātrumu. Temps parasti tiek izmantots skriešanā. Uzstādot mērķa tempu, jūs varat sekot tam, cik ātri jums jāskrien, lai sasniegtu konkrēto distanci fiksētajā laikā.
- Skriešanas indekss:
Skriešanas indekss ir balstīts uz sirds ritma un ātruma datiem, kas mērīti skriešanas laikā. Tas sniedz ikdienas informāciju par jūsu izpildījuma līmeni, gan aerobās fiziskās sagatavotības, gan skriešanas ekonomijas. Uzlabojumi skriešanas efektivitātē norāda uz uzlabojumus skriešanas izpildījuma ekonomijā.
- Kadence - vidējā un maksimālā.
- Vidējais soļa garums.
Soļa garums ir vidējais viena soļa garums, tas ir - distance starp labo un kreiso kāju, pieskaroties zemei. Skrējēji pielāgo soļa garumu, lai uzkrātu ātrumu: soļa garums palielinās, palielinoties ātrumam. Taču viena no visbiežākajām jauno skrējēju pieļautajām kļūdām ir pār-soļošana. Visefektīvākais ir dabīgais soļa garums - tas, kurš ir viskomfortablākais.
- Distance - treniņš, aplis un kopējais.
DATU PĀRRAIDE:
- Savietojams ar PC caur USB vadu.
- Savietojams ar Mac (Intel-based) caur USB vadu.
- Savietojams ar polarpersonaltrainer.com caur USB vadu.
PULKSTEŅA FUNKCIJAS:
- Apgaismojums; Datuma un nedēļas dienas indikators; Displeja teksts angļu, vācu, franču, portugāļu, spāņu, itāļu, holandiešu, dāņu, somu, norvēģu un zviedru valodā; Duālā laika zona; Pogu slēdzis (Aktivizējot pogu bloķētāju, pulksteņa pogas ir noslēgtas un nejauša pogu nospiešana neradīs problēmas, piemēram, treniņa laikā); Tukšas baterijas indikators; Lādējama baterija; Baterijas dzīves ilgums: 12h nepārtrauktas lietošanas režīmā ar ieslēgtu GPS, 11 dienas, kad trenējaties 1h/dienā ar ieslēgtu GPS; Dienas laiks (12/24h) ar signālu un atlikšanu; Ūdensizturība - IPX7 (Nav piemērots peldēšanai (vai lai ietu vannā). Pasargāts pret šļakatām un lietus pilieniem.

Specifikācija
Pēc produkta Kalnu un pārgājienu pulksteņi
Līzinga kalkulators
Vērtējumi
  • Priecāsimies par preces novērtējumu un ar to saistītām atsauksmēm.
    Ierosinājumus un steidzamus jautājumus lūdzam adresēt, izmantojot čatu vai zvanot pa tālruni +371 2201 8353!