1. Tūrisma inventārs
  2. Mugursomas
« »

Mugursoma Astrum EVO 60+10

Vaude

Vaude

gabali

Astrum EVO 60+10 ir tehniska, ietilpīga un komfortabla mugursoma, kas piemērota ambicioziem pārgājieniem, trekingam un ilgiem ceļojumiem.
Somai ir dažādas iespējas ekipējuma glabāšanai un transportēšanai - kabata uz polsterētās gurnu jostas, galvenais nodalījums ar atsevišķu rāvējslēdzēja atveri, nodalījums apakšā, priekškabata, divas tīklveida sānu kabatas un augstumā pielāgojama, noņemama augšdaļa (vāks) ar divām kabatām, ko var izmantot kā atsevišķu plecu somu.
Iekšpusē dažādi nodalījumi ērtai mantu organizēšanai, kā arī noņemams nodalījuma sadalītājs.
Papildus ērtībai soma aprīkota ar atvērumu dzeršanas sistēmai, nūju stiprinājumu, diviem polsterētiem rokturiem priekšpusē, krūšu siksnu ar svilpīti ārkārtas situācijām un stiprinājumu cilpām augšdaļā.
Pateicoties individuāli pielāgojamai, atbalstošajai Tergolight Comfort Space muguras daļai, polsterētajai gurnu jostai un ergonomiskajām ErgoShape plecu siksnām, mugursoma piemērota dažādiem augumiem, optimāli sadala slodzi, nodrošina kustību brīvību un lieliski pieguļ mugurai.
Astrum EVO galvenokārt ir izgatavota no pārstrādātiem materiāliem ar mitrumatgrūdošu Eco Finish pārklājumu. VAUDE Green Shape marķējums apzīmē videi draudzīgus, funkcionālus produktus, kas izgatavoti no bluesign® sertificētiem, ilgtspējīgiem materiāliem.

Specifikācija
Pēc produkta Mugursomas
Mugursomas tilpums No 60 L līdz 80 L
Ietilpība 60 + 10 L
(15 - 22 kg)
Materiāls 100% poliesteris 600D ar PU

Papildmateriāls: 100% pārstrādāts poliesteris 300D ar PU 1500mm

Oderējums: 100% pārstrādāts poliesteris

Pārklājums: 100% poliuretāns 150D Woven
Nešanas sistēma Tergolight Comfort Space
Izmērs 78 x 35 x 31 cm
Līzinga kalkulators
Līdzīgie produkti
Vērtējumi
  • Priecāsimies par preces novērtējumu un ar to saistītām atsauksmēm.
    Ierosinājumus un steidzamus jautājumus lūdzam adresēt, izmantojot čatu vai zvanot pa tālruni +371 2201 8353!