1. Tūrisma inventārs
  2. Mugursomas
« »

Mugursoma Shift 28

Lafuma

Lafuma

gabali

Shift 28 ir mugursoma, kas paredzēta dažādām aktivitātēm dienas garumā – tā cieši un kompakti pieguļ mugurai, padarot nešanu vienkāršāku un ērtāku.
Labi elpojošā muguras daļa ir veidota ar īpašo Dot Air Back materiālu, kas veicina gaisa cirkulāciju, palīdzot izvairoties no mitras un vēsas sajūtas. Pateicoties šim patīkamajam materiālam, arī gurnu josta un plecu lences ir veidotas anatomiski precīzāk.
Mugursomai ir galvenais nodalījums ar U formas rāvējslēdzēja aizdari, nodalījums klēpjdatoram (14"), paplašināma kabata priekšpusē, nodalījums dzeršanas sistēmai, divas aizvelkamas kabatas uz gurnu jostas, kompresijas siksnas, divi viegli pieejami nūju turētāji, ergonomiskas plecu lences ar slodzes pielāgošanas lencēm.
Daudzfunkcionāla un viegla mugursoma, ar kuru var justies ērti jebkurā situācijā.

Specifikācija
Pēc produkta Mugursomas
Mugursomas tilpums No 20 L līdz 30 L
Ietilpība 28 L
Materiāls Poliamīds 100D Cross Hexa WR ar PU 1000 mm
Pielietojums Strauji pārgājieni, pārgājieni
Papildus Kompresijas siksnas, divi viegli pieejami nūju turētāji, ergonomiskas plecu lences ar slodzes pielāgošanas lencēm un tīklveida kabatu, krūšu siksna ar stiprinājumu dzeršanas sistēmai, atstarotāji
Kabatas Galvenais nodalījums ar U formas rāvējslēdzēja aizdari, papildu aizvelkama kabata, nodalījums klēpjdatoram (14"), rāvējslēdzēja piekļuve galvenā nodalījuma apakšdaļā, paplašināma kabata priekšpusē, tīklveida kabatas sānos, nodalījums dzeršanas sistēmai, divas aizvelkamas kabatas uz gurnu jostas
Izmērs Augstums: 54 cm, platums: 32 cm, dziļums: 23 cm
Papildinājumi Nodalījums klēpjdatoram
Līdzīgie produkti
Vērtējumi
  • Priecāsimies par preces novērtējumu un ar to saistītām atsauksmēm.
    Ierosinājumus un steidzamus jautājumus lūdzam adresēt, izmantojot čatu vai zvanot pa tālruni +371 2201 8353!