1. Tūrisma inventārs
  2. Mugursomas
« »

Mugursoma Elium 30

Millet

Millet

gabali

Komfortabla un sportiska mugursoma straujiem kalnu pārgājieniem vasarā, pastaigām, aktīvam trekingam vai citām sportiskām aktivitātēm.
Somai ir plašs galvenais nodalījums ar atsevišķu priekšējo rāvējslēdzēja aizdares atveri, divas rāvējslēdzēja aizdares kabatas ar atslēgu āķi somas augšdaļā, tīklveida materiāla kabatas sānos, priekškabata, kas aprīkota ar rāvējslēdzēju un aizvelkama kabata uz gurnu jostas.
Papildus soma aprīkota ar kompresijas siksnām sānos, Quick Axe™ ledus cirtņa turētāju, Speed Poles™ nūju turētāju, lietus pārvalku, cilpām ekipējuma nostiprināšanai, nodalījumu dzeršanas sistēmai.
Mugursomai ir ventilējošas plecu lences un Air Flow Suspended Back™ nešanas sistēma, slodzes regulācijas siksnas un krūšu siksna. Izcila izvēle aktīviem piedzīvojumiem!

Specifikācija
Pēc produkta Mugursomas
Mugursomas tilpums No 30 L līdz 40 L
Ietilpība 30 L
Materiāls N 0563 N 200 D 200 D PU, N 0491 N 200D 200 D R/S SD, P 600 D PES
Nešanas sistēma Air Flow Suspended Back™ (46 cm)
Papildus Atslēgu āķis, kompresijas siksnas sānos, Quick Axe™ ledus cirtņa turētājs, Speed Poles™ nūju turētājs, lietus pārvalks, cilpas ekipējuma nostiprināšanai, nodalījums dzeršanas sistēmai, ventilējošas plecu lences, slodzes regulācijas siksnas, krūšu siksna
Kabatas Galvenais nodalījums ar atsevišķu priekšējo rāvējslēdzēja aizdares atveri, divas rāvējslēdzēja aizdares kabatas ar atslēgu āķi somas augšdaļā, tīklveida materiāla kabatas sānos, priekškabata aprīkota ar rāvējslēdzēju, aizvelkama kabata uz gurnu jostas
Papildinājumi Lietus pārvalks
Muguras garums 46 cm
Līdzīgie produkti
Vērtējumi
  • Priecāsimies par preces novērtējumu un ar to saistītām atsauksmēm.
    Ierosinājumus un steidzamus jautājumus lūdzam adresēt, izmantojot čatu vai zvanot pa tālruni +371 2201 8353!