1. Alpīnisma inventārs
  2. Lukturi
« »

Pieres lukturis Myo RXP 2

Pieres lukturis Myo RXP 2
Petzl

Petzl

gabali

Jaudīgs daudz-staru pieres lukturis, kas nodrošinās augsta izpildījuma apgaismojumu - 370 lūmeni 'Boost' režīmā un 280 lūmeni maksimālajā režīmā. Tas perfekti pielāgots dažādām 'izturības' aktivitātēm brīvā dabā.
Lukturim ir daudz-staru apgaismojums: atlokāma plata leņķa lēca, kas uz reiz pāriet no plata stara (tuva diapazona apgaismojums) uz fokusētu staru (tāla diapazona redzamībai).
Lukturis aprīkots ar Constant Lighting tehnoloģiju: Apgaismojuma spožums nesamazinās pakāpeniski, baterijai beidzoties; Automātiski pārslēdzas rezerves režīmā, kad baterijas ir gandrīz beigušās.
Tam ir Standart Lighting tehnoloģija Maksimālajā režīmā - vairāki ieprogrammējami apgaismojuma režīmi, lai pielāgotu apgaismojuma intensitāti un degšanas ilgumu izvēlētajai aktivitātei.
Lukturis ir uzticams un izturīgs. Bateriju uzlādes līmeņa indikators brīdinās, kad baterijas ir izlādējušās par 70%, tad 90%. Lukturis ir mitrumizturīgs (IP X4) un piemērots lietošanai visos laikapstākļos. Tas ir komfortabls un stabils lietošanas laikā. Darbojas ar 3 AA/LR06 baterijām. Bateriju savietojamība: sārma, litija (tas pats spožums, 2x degšanas laiks), Ni-MH lādējamās baterijas (tas pats spožums, 1.5x degšanas laiks), Ni-Cd lādējamās baterijas.

Specifikācija
Pielietojums Sportam un atpūtai
Produkts Pieres lukturi
Enerģijas avots Baterijas
Līdzīgie produkti
Vērtējumi
  • Priecāsimies par preces novērtējumu un ar to saistītām atsauksmēm.
    Ierosinājumus un steidzamus jautājumus lūdzam adresēt, izmantojot čatu vai zvanot pa tālruni +371 2201 8353!
  • Евгений Григорьев ( 0 ) Atbildēt
    Евгений Григорьев
    26.12.2016

    PIERES LUKTURIS MYO RXP-loti labs modelis.Tika izmantots kalnos,pargaienos,skarbos apstaklos.Vienigais bet-pie minus 15 gradiem parsalst vads(plist).