1. Alpīnisma inventārs
  2. Lukturi
« »

Lukturis Led Lenser P7.2

Led Lenser

Led Lenser

gabali

Pasaules bestsellers kļūst arvien labāks!
Led Lenser P7 ir pasaulē pirktākais modelis P sērijā, un tas jau ir piesaistījis miljons lietotāju entuziasmu visā pasaulē.
Tas ir praktisks un universāls, to raksturo neiznīcināma tehnoloģija un nepārspējama izturība. Patentētā Advanced Focus System sistēmas reflektora lēca ļauj pielāgot gaismas staru - no plata, cirkulāra un vienmērīga gaismas stara liela attāluma precīzai kontrolei, uz bez-atspulga apgaismojumu tuvām distancēm. Pateicoties Speed Focus funkcijai, pavisam viegli un ātri ar vienas rokas palīdzību iespējams individuāli pielāgot gaismas konusu. Jaunajā versijā lielais slēdzi ar labāku un ērtāku saķeri, padara darbības ar lukturi vieglākas, valkājot cimdus.
Pārkalkulētā lēca, pārskatītā dzesēšanas sistēma, jaunākais LED tehnoloģijās un uzlabotā ergonomija - tās visas ir īpašības, kas padara šo modeli par visu laiku labāko Led Lenser P7.2.
Lukturis aprīkots ar High End Power LED lampiņu, kas nodrošina maks. 320 lm gaismas plūsmu, izgaismojot 260 m tālu distanci (ieslēgts spožākajā režīmā ar jaunām sārma baterijām). Degšanas ilgums 50h (ilgākais degšanas ilgums, kas mērīts mazākā enerģijas patēriņa režīmā un līdz gaismas plūsma sasniedz 1 lūmenu). Darbojas ar 4 x AAA 1.5V tipa baterijām. Garums: 130 mm.

Specifikācija
Pielietojums Sportam un atpūtai
Produkts Kabatas lukturi
Enerģijas avots Baterijas
Līdzīgie produkti
Vērtējumi
  • Priecāsimies par preces novērtējumu un ar to saistītām atsauksmēm.
    Ierosinājumus un steidzamus jautājumus lūdzam adresēt, izmantojot čatu vai zvanot pa tālruni +371 2201 8353!