1. Apģērbs
  2. Kopšanas līdzekļi apģērbiem
« »

Kopšanas līdzeklis Down Wash

Grangers

Grangers

gabali

Mazgāšanas līdzeklis, kas piemērots dūnu pildījuma apģērbu un ekipējuma tīrīšanai - atšķirībā no citiem mazgāšanas līdzekļiem, tas atjauno mīkstību un novērš nepatīkamu aromātu, nenoņemot nekādas dabīgās eļļas.
Līdzeklis īpaši izstrādāts, lai tīrītu dūnu un sintētiskā pildījuma produktus - ieskaitot guļammaisus un jakas. Tas noņem netīrumus un nogulsnes, nesamazinot siltumizolējošās īpašības. To iespējams izmantot arī kā 'pirmo soli' uzklājot ūdeni atgrūdošu pārklājumu. Pēc mazgāšanas pārliecinieties, ka dūnu izstrādājumi tiek kārtīgi izžāvēti - ieteicams divas līdz trīs stundas veļas žāvētājā (ja to pieļauj materiāls). Down Wash līdzeklis darbojas 30˚C, visa tipa ūdeņos.

Down Wash līdzeklis ir mazgājamā līdzekļa formula, kas paredzēta tam, lai rūpīgi tīrītu visus dūnu un sintētiskā pildījuma izstrādājumus.
Mazgājot dūnu izstrādājumus, pareizā tīrīšanas līdzekļa izvēle ir ārkārtīgi svarīga. Parastie mājsaimniecības mazgāšanas līdzekļi pēc mazgāšanas mēdz atstāt dažādas ķīmiskas atliekvielas - tas nozīmē, ka dūnu izstrādājumi nenodrošina tik labu siltumizolāciju vai ūdeni atgrūdošās īpašības, kā tiem vajadzētu. Taču šis mazgāšanas bāzes tīrīšanas līdzeklis maigi un rūpīgi iztīra apģērbu, nesabojājot dūnu pildījumu.
Pēc mazgāšanas ir ieteicams apģērbus un guļammaisu žāvēt veļas žāvētājā (ja to pieļauj materiāls). Žāvējiet tos vismaz divas līdz trīs stundas zemā temperatūrā - ar regulāru 'maisīšanu', lai novērstu dūnu salipšanu žūšanas procesā.
Down Wash līdzeklis ir piemērots dūnu un sintētiskā pildījuma apģērbu un ekipējuma tīrīšanai - ieskaitot guļammaisus, jakas un segas.

Specifikācija
Produkts Tīrīšanai
Līdzīgie produkti
Vērtējumi
  • Priecāsimies par preces novērtējumu un ar to saistītām atsauksmēm.
    Ierosinājumus un steidzamus jautājumus lūdzam adresēt, izmantojot čatu vai zvanot pa tālruni +371 2201 8353!