1. Alpīnisma inventārs
  2. Ķiveres
« »

Ķivere Vertex ST

Petzl

Petzl

gabali

Komfortabla aizsargķivere industriālajam alpīnismam, kas veidota, lai nodrošinātu aizsardzību pret triecieniem un krītošiem objektiem, veicot dažādus darbu uz zemes.
Ķiveres ārējā, neventilējošā daļa (čaula) nodrošina aizsardzību pret elektrisko bīstamību un izkausēta metāla šļakatām.
Tās sešu punktu tīklveida galvas lente pielāgojas galvas formai, tādējādi nodrošinot uzlabotu komfortu, Center Fit regulācijas sistēma ļauj to ērti un ātri pielāgot un centrēt uz galvas, kā arī nodrošina optimālu stabilitāti.
Ķiverei ir spraugas sānos dzirdes aizsarga stiprināšanai, iespēja pievienot Vizir sejas aizsargstiklu, spraugas Pixa pieres luktura stiprināšanai, četri klipši, kas ļauj stiprināt pieres lukturi ar elastīgu galvas lenti.
Zoda siksna veidota tā, lai to varētu atbrīvot, ja ieķērusies (izturība mazāka nekā 25 daN). Trieciena absorbcija tiek sasniegta, deformējoties ārējai daļai (čaulai).

Sertifikācija: CE EN 397*, CE EN 50365*, ANSI Z89.1-2009 Tips I Klase E.
* - Atbilst EN 397 un EN 12492 standartu prasībām par aizsardzību pret triecieniem. Atbilst EN 397 un EN 50365 standartu prasībām par aizsardzību pret elektrisko izolāciju.
- Atbilst EN 397 standarta fakultatīvajām prasībām par izkausēta metāla šļakatām, sānu deformāciju un lietošanu zemās temperatūrās.

Specifikācija
Pielietojums Darbam
Galvas apkārtmērs Minimālais: 53 cm; Maksimālais: 63 cm
Līdzīgie produkti
Vērtējumi
  • Priecāsimies par preces novērtējumu un ar to saistītām atsauksmēm.
    Ierosinājumus un steidzamus jautājumus lūdzam adresēt, izmantojot čatu vai zvanot pa tālruni +371 2201 8353!