1. Apģērbs
  2. Jakas un vestes
« »

Veste Men's Primasoft II

Vaude

Vaude

gabali

Maģiskā slāņu zinātne velobraukšanai: 3 zonas x 4 slāņi + videi draudzīga izgatavošana = inteliģenta aizsardzība pret laikapstākļiem. Primasoft velobraukšanas veste vīriešiem izgatavota, kombinējot Primaloft® polsterējumu ar klasisku softshell vēja noturīgu membrānmateriālu. Rezultātā tiek iegūta elastīga, elpojoša, daļēji vēju un ūdeni noturoša veste, kas izolē siltumu visām torsa zonām, kuras parasti atdziest.
Tā izgatavota, ievērojot bluesign® standartus un Vaude Green Shape kvalititātes zīmi. Ārējais un iekšējās materiāls ir identisks visās zonās, atšķirība ir tikai tajā, kas atrodas starp šiem slāņiem.
1. zonā, krūšu un plecu daļā, iestrādāta 100% vēju un ūdeni noturoša membrāna, kas efektīvi pasargā ķermeņa augšējo daļu, kas ir visjūtīgākā pret vēju. Vieglais un smalki strukturētais Primaloft® siltinājums sniedz komfortablu ķermeņa augšdaļas siltuma izolāciju.
2. zonā, zemākā priekšas un aizmugures daļā, ir iestrādāta membrāna, bet nav pievienota papildus siltumizolācija.
3. zonā, pārējā muguras daļā un daļā zem rokām, aizsargmembrāna nav iestrādāta, tā palielinot materiāla gaisa caurlaidību un elastību. Veste saskan ar katru kustību un sniedz augstas žūšanas īpašības muguras daļai.
Šis produkts satur Eco Finish - no fluorkarbona brīvu (PFC-free) auduma apstrādi, kas sniedz videi draudzīgas ūdeni atgrūdošās īpašības.

Specifikācija
Pēc veida Vēja necaurlaidīga
Pēc pielietojuma Ikdienas un brīvā laika
Membrāna / Materiāls Windproof Pro
Materiāls Galvenais materiāls: 88% Poliesteris, 12% ElastānsMembrāna: 100% Poliuretāns Pildījums: 100% Poliesters
Līzinga kalkulators
Līdzīgie produkti
Vērtējumi
  • Priecāsimies par preces novērtējumu un ar to saistītām atsauksmēm.
    Ierosinājumus un steidzamus jautājumus lūdzam adresēt, izmantojot čatu vai zvanot pa tālruni +371 2201 8353!