1. Alpīnisma inventārs
  2. Iekares (sistēmas)
« »

Expert Speed III M/L Sistēma

Pilnībā regulējama pilnā ķermeņa sistēma (iekare), kas piemērota darba pozicionēšanās procesam, kritienu bloķēšanai un darba 'ierobežošanās' situācijām. Sistēmai ir komfortabla, polsterēta josta, kāju cilpas un plecu lences. Expert III sistēma (iekare) ir modulāra un viegli var tikt pārveidota par sēdošas pozīcijas sistēmu (iekari).
Sistēma (iekare) aprīkota ar inovatīvām SPEED sprādzēm, kas ļauj veikt ātru un vieglu sistēmas (iekares) pielāgošanu lietotāja vajadzībām. Tās plecu lences iespējams pilnībā atvienot un izmantot sistēmu (iekari) kā sēdošas pozīcijas sistēmu.
Plecu lenču un polsterējuma sašaurinājums kakla daļā nodrošina komfortu darba laikā.
Kritienu bloķēšanas stiprinājuma punkti priekšpusē un aizmugurē saskaņā ar EN 361 standartu (marķēti ar papildus "A" marķējumu). Priekšējais apakšējais stiprinājuma punkts nolaišanās ierīces pievienošanai vai darba pozicionēšanās procesam saskaņā ar EN 813. Divi sānu stiprinājuma punkti darba pozicionēšanās procesam saskaņā ar EN 358. Sistēmai ir divas pītas ekipējuma cilpas ar slodzes kapacitāti 15 kg, kā arī papildus cilpas ar slodzes kapacitāti 5 kg, kas nodrošina papildus vietu ekipējumam.

Specifikācija
Pielietojums Darbam
Veids Kopējās sistēmas
Vidukļa apkārtmērs 75-100
Kāju apkārtmērs 50-75
Augums 160-180
Stiprinājuma punkts muguras ir
Stiprinājuma punkts krūšu ir
Stiprinājuma punkts vēdera ir
Stiprinājuma punkts sānu ir
Līzinga kalkulators
Līdzīgie produkti
Vērtējumi
  • Priecāsimies par preces novērtējumu un ar to saistītām atsauksmēm.
    Ierosinājumus un steidzamus jautājumus lūdzam adresēt, izmantojot čatu vai zvanot pa tālruni +371 2201 8353!