1. Alpīnisma inventārs
  2. Iekares (sistēmas)
« »

Avao Sit Fast Sistēma

Petzl

Petzl

gabali

Komfortabla un izturīga darba pozicionēšanās sistēma.
Sistēmai ir plata, vidēji stingra josta un kāju cilpas, kas nodrošina izcilu atbalstu. Josta un kāju cilpas ir profilētas un oderētas ar elpojošu, caurumotu putu pildījumu, lai sniegtu maksimālu komfortu iekares stāvoklī.
Sistēmas josta aprīkota ar pašbloķējošām DoubleBack aizdares sprādzēm, kāju cilpas aprīkotas ar FAST automātiskām aizdares sprādzēm, kas pieļauj ātru un ērtu sprādžu aizvēršanu un atvēršanu pat valkājot cimdus.
Centrālais (vēdera) stiprinājuma punkts vienmērīgi izlīdzina slodzi jostā un kāju cilpās, veicot darbus iekares stāvoklī. Divi sānu stiprinājuma punkti pārnes slodzi uz jostu, lai nodrošinātu komfortu strādājot pozīcijā ar kāju atbalstu. Tos atliek pret jostu situācijās, kad pastāv aizķeršanās iespējamība. Aizmugurējais stiprinājuma punktus uz jostas ļauj pievienot ierobežotāj cilpu, vai Top Croll (vecā vai jaunā versija), lai pārvērstu sistēmu par virves piekļuves sistēmu. Piecas ekipējuma cilpas ar aizsargājošu apvalku, spraugas Caritool karabīņu stiprināšanai, sprauga Toolbag somas stiprināšanai.

Specifikācija
Pielietojums Darbam
Veids Apakšējā daļa
Vidukļa apkārtmērs 0. izmērs: 60 - 90 cm
1. izmērs: 70 - 110 cm
2. izmērs: 80 - 130 cm
Kāju apkārtmērs 0. izmērs: 45 - 65 cm
1. izmērs: 45 - 65 cm
2. izmērs: 60 - 75 cm
Ekipējuma cilpas 5
Līzinga kalkulators
Līdzīgie produkti
Vērtējumi
  • Priecāsimies par preces novērtējumu un ar to saistītām atsauksmēm.
    Ierosinājumus un steidzamus jautājumus lūdzam adresēt, izmantojot čatu vai zvanot pa tālruni +371 2201 8353!