Paziņojums!

Paziņojums! Atpūtas pasākumi (t.sk. ceļojumi, pārgājieni un velobraucieni) šobrīd netiek rīkoti.
  1. Bilžu un filmu vakari

5000 km Eiropā ar velo (stāstu vakars Liepājā)

16. februāris 19:00 2017 Liepāja, Bāriņu iela 14

5000-km-eiropa-ar-velo-stastu-vakars-liepaja
  • cena:
  • Bezmaksas
  • brīvas vietas:
  • 5 no 44

Jaunajā gadā uzsākam jaunu tradīciju, rīkojot bilžu un stāstu vakarus arī mūsu jaunajā veikalā Liepājā. Tālab ielūdzam uz bilžu un stāstu vakaru – “5000 km Eiropā ar velo ”, kurā šoreiz tiksimies ar Agati Ķīseli, kura dalīsies pieredzē un stāstos par saviem velo piedzīvojumiem Eiropā - kā ir doties 4.5 mēnešu garā piedzīvojumā vienatnē, veikt vairāk nekā 5000 km ar velosipēdu un iepazīt Eiropas kultūru un dažādus cilvēkus.

Pasākuma norises vieta un laiks: ceturtdien, 16. februārī, plkst. 19.00, Bāriņu ielā 14, Gandrs veikala telpās.

Pati Agate saka: “Stāsts būs par velobraucienu, kurš sākās, nezinot ne cik tālu, ne cik ilgi braukšu. Tas izvertās 4,5 mēnešus ilgs un kopumā tika nobraukti mazliet virs 5000 kilometriem. Braucienā devos viena pati un visu to centos pavadīt ar maksimali mazām izmaksām, naktis pārsvara pavadot pie dažādiem cilvēkiem un dabā, guļot šūpuļtīklā, kurš bija līdzi. Pa ceļam paspēju padzīvoties skautu nometnē pie Parīzes, uzkāpt dažās Francijas Alpu virsotnēs un lasīt vīnogas, lai sapelnītu papildus līdzekļis braucienam”.

Ieeja stāstu vakarā ir bez maksas, bet ar iepriekšēju pieteikšanos, lūgums reģistrēties, lapas augšpusē nospiežot pogu PIETEIKTIES, un ar saņemto ieejas biļeti savlaicīgi ierasties uz bilžu vakaru.