1. Blogs
  2. Primaloft – materiāls, kas nepieviļ. Tas iestrādāts jakās, cimdos un apavos

Primaloft – materiāls, kas nepieviļ. Tas iestrādāts jakās, cimdos un apavos

Publicēts: 20.01.2012

Ir tik patīkami, ka laukā valda ziema, un, pateicoties atbilstošam materiālam, pat salīgākajiem ir iespēja izbaudīt sniega priekus!

Primaloft ir augstas kvalitātes materiāls, kas, pateicoties Primaloft izolācijai, nodrošina apģērba valkātāja aizsardzību aukstā laikā. Primaloft ir viegls, gaisa caurlaidīgs, vēja aizsargājošs, ūdeni atgrūdošs materiāls, kas saglabā sausu un siltu ķermeni laikapstākļos, kad laukā ir pilnīgs nelaiks. Primaloft saglabā siltumu arī, kad ir mitrs, un tas ir ātri žūstošs. Materiāls ir īpaši patentēts, izmantojot Primaloft mikrošķiedras, kas ir apstrādātas, lai radītu materiāla struktūru ar pirmšķirīgām siltumizolācijas īpašībām. Primaloft - lieliska kvalitāte, vieglums un termoizolācija. Šis materiāls ir iestrādāts kā odere cimdos, jakās, zeķēs un apavos.

Primaloft materiālam ir arī atvasinājumi - Primaloft Eco un Primaloft Sport

Primaloft Eco ir dabai un videi draudzīgs siltumizolējošs materiāls, kas ir apstrādāts ar īpašu Eco tehnoloģiju; tā apvieno 50% pārstrādātu materiālu ar Primaloft šķiedrām, lai sniegtu lielisku siltumizolāciju un nepārspējamu vieglumu.

Primaloft Sport ir īpaši nesalīdzināms siltuma-svara attiecības materiāls, kas ir veidots, kombinējot progresīvas tehnoloģijas ar unikāli veidotām šķiedrām. Pateicoties šķiedru hidrofobai apstrādei, Primaloft Sport materiālam piemīt lieliska termoizolējoša struktūra, un tas ir ļoti kompakts. Ir taču vērts sevi palutināt? Atceries - dabā doties nav nemaz tik grūti!

Veikalu Gandrs preču klāstā ir šādi cimdi, apavi un zeķes un jakas:

primaloft-materials-kas-nepievil-tas-iestradats-jakas-cimdos-un-apavos 

 

 

Citas ziņas
3-in-1-jakas-perfekts-risinajums-neprognozejamiem-laika-apstakliem

3 in 1 jakas – perfekts risinājums neprognozējamiem laika apstākļiem

08.02.2012
Ārā valda laika apstākļi, kad īsti nevar prognozēt, kādi tie būs pēc minūtes? Ir paredzētas sportiska rakstura aktivitātes, bet negribas ņemt līdzi liekas mantas un apģērbu? Labi zināms ir fakts, ka vairāku slāņu veidošana apģērbā ir viens no veidiem...

Lasīt tālāk

kas-ir-cyclocros

Kas ir cyclocros?

20.10.2009
  Gaisā arvien biežāk virmo jautājums - kas ir cyclocross? Tāpēc  nedaudz ieskatam un uzziņai - cyclocross ir sacīkšu velosipēda veids, kura disciplīnā sacīkstes parasti notiek rudenī un ziemā (starptautiskā vai "World Cup" sezona ir no septembra līdz...

Lasīt tālāk