1. Blogs
  2. 3 in 1 jakas – perfekts risinājums neprognozējamiem laika apstākļiem

3 in 1 jakas – perfekts risinājums neprognozējamiem laika apstākļiem

Publicēts: 08.02.2012

Ārā valda laika apstākļi, kad īsti nevar prognozēt, kādi tie būs pēc minūtes? Ir paredzētas sportiska rakstura aktivitātes, bet negribas ņemt līdzi liekas mantas un apģērbu?

Labi zināms ir fakts, ka vairāku slāņu veidošana apģērbā ir viens no veidiem, kā pasargāt sevi no nepatīkamām sajūtām, kad nav skaidri paredzami laika apstākļi. Sākot ar divām apģērba kārtām iekštelpās un veidojot vēl vairākas kārtas dodoties ārpus telpām.

3 in 1 jakas ir lielisks veids, kā sevi pasargāt no pēkšņām laika maiņām visos četros gadalaikos, tās ir piemērotas pārgājieniem un citām sportiskām aktivitātēm. Gandrā nopērkamas šāda tipa Lafuma un Millet zīmolu jakas.

Daudzpusība, piemērošanās spējas un ērtums ir atslēgas vārdi 3 in 1 jakām, kuras dažādās kombinācijās- valkājot pa vienai jakai atsevišķi vai kombinējot tās kopā - var nodrošināt aizsardzību pret mitrumu, drēgnumu, vēsu, salīgu un slapju laiku. Šādas jakas valkātājs ir gatavs jebkam, ko piedāvā māte Daba. Ar 3 in 1 jaku cilvēks var būt gatavs plašas amplitūdas temperatūras maiņām ar vismazāko iespējamo satraukumu par nepiemērotu apģērbu.

 3 in 1 jaku priekšrocības:

  • Ārējais jakas slānis ir veidots no ūdens necaurlaidīga, elpojoša sintētiskā materiāla. Jakai ir arī kapuce, kuru var noņemt. Šo apģērba kārtu var lietot vienu.
  • Vidējais jakas slānis ir siltuma regulējošs, tās materiāls ir dūnas, flīsis, sintētikas vai poliestera pildījums. Šis ir slānis, kuram ir kabatas un īpašs piegriezums, kuru var valkāt vienu, kad galvenais apģērba uzdevums ir sasildīt.
  • Kad laiks ir īpaši negants - auksts, vējains un slapjš - izmanto jaku, kas savieno ar rāvējslēdzējiem abus slāņus, un spēj aizsargāt valkātāju, neesot liela un masīva.

Slēpotāji, tūristi, kāpēji, mednieki un pat motociklisti ir to vidū, kas sapratīs, ka 3 in 1 jakas strādā labi un pilda savas funkcijas!

 3-in-1-jakas-perfekts-risinajums-neprognozejamiem-laika-apstakliem 

Citas ziņas
uzzini-par-nujosanas-prieksrocibam-un-iepazisties-ar-komperdell-jauno-kolekciju

Uzzini par nūjošanas priekšrocībām un iepazīsties ar Komperdell jauno kolekciju

27.06.2013
Salīdzinot ar parastām pastaigām, nūjošanas laikā ik uz soļa tiek pielietots paaugstināts spēka apjoms. Nūjojot tiek izmantota liela daļa ķermeņa muskuļa grupu ar lielāku intensitāti nekā vienkārši ejot. Tādējādi tiek stimulēti gan krūšu muskuļi, gan...

Lasīt tālāk

primaloft-materials-kas-nepievil-tas-iestradats-jakas-cimdos-un-apavos

Primaloft – materiāls, kas nepieviļ. Tas iestrādāts jakās, cimdos un apavos

20.01.2012
Ir tik patīkami, ka laukā valda ziema, un, pateicoties atbilstošam materiālam, pat salīgākajiem ir iespēja izbaudīt sniega priekus! Primaloft ir augstas kvalitātes materiāls, kas, pateicoties Primaloft izolācijai, nodrošina apģērba valkātāja aizsardzību...

Lasīt tālāk

kas-ir-cyclocros

Kas ir cyclocros?

20.10.2009
  Gaisā arvien biežāk virmo jautājums - kas ir cyclocross? Tāpēc  nedaudz ieskatam un uzziņai - cyclocross ir sacīkšu velosipēda veids, kura disciplīnā sacīkstes parasti notiek rudenī un ziemā (starptautiskā vai "World Cup" sezona ir no septembra līdz...

Lasīt tālāk