1. Blogs
  2. Izvēlieties piemērotus dubļusargus un pārvietojieties ar velosipēdu ērti gada mitrajā laikā

Izvēlieties piemērotus dubļusargus un pārvietojieties ar velosipēdu ērti gada mitrajā laikā

Publicēts: 30.09.2014

Velosipēdu dubļusargi ir svarīgs velo piederums mitrā laikā. Pārsvarā tie tiek veidoti no plastikāta. Dubļusargus var iedalīt divās kategorijās: ātri uzstādāmi / noņemami - galvenokārt kalnu velosipēdiem un paredzēti, lai samazinātu iespēju sasmērēt apģērbu. Kā arī pilna izmēra dubļusargi, kuri pilnībā pasargā braucēju un lielākoties ir uzstādāmi pilsētas un tūrisma velosipēdiem. Izvēloties dubļusargus, ir jāņem vērā to saderība ar velosipēda modeli, izmantošanas paradumus un nepieciešamo funkcionalitāti. Piemēram, ja velosipēds tiek izmantots arī ziemā, ieteicams izvēlēties kādu no SKS Longboard modeļiem, kas maksimāli pasargās braucēju no sniega un dubļiem.

Aizmugurējais dubļusargs SKS Dashblade ir vienkāršs un ļoti ātri pievienojams dubļusargs ar izturīgu fiksācijas siksnu, kas nodrošina perfektu piestiprināšanu jebkurai sēdekļa stutei un rāmim. Dashblade dubļusargu modelim ir arī maināms slīpuma leņķis ideālai riteņa noseguma regulēšanai.

Priekšējais dubļusargs SKS Dashboard ir vienkāršs, viegls, ļoti ātri pievienojams velosipēda priekšējais dubļusargs ar izturīgu fiksācijas siksnu, kas nodrošina perfektu piestiprināšanu gandrīz jebkurai velodakšai.

Polisport dubļusargi Colorado City ir viegli, ērti pieliekams pilsētas velosipēdu dubļusargu komplekts par ļoti saprātīgu cenu EUR 11.20. Tiem ir inovatīvs dizains - aerodinamiska un sportiska forma. Zaļi domājošos velobraucējus noteikti iepriecinās fakts, ka šie dubļusargi ir izgatavoti no 100% pārstrādājama materiāla. Papildu drošībai – tie aprīkoti ar atstarojošām uzlīmēm. Colorado City ir piemēroti pilsētas un tūrisma tipa velosipēdiem ar 28" izmēra riteņiem.

SKS dubļusargi Bluemels ir parocīgs dubļusargu komplekts priekšējam un aizmugurējam ratam. Tiem ir dažādi platumi ar monolītām stiprinājumu vietām, kā arī nerūsējoša tērauda stiprinājumi.

Īpaši izceļami ir SKS dubļusargi Raceblade, kas ir pasaulē pirmais ātri noņemamais dubļusargu komplekts šosejas velosipēdiem.

Raceblade dubļusargu komplekts ir ļoti viegls un aerodinamisks, un kas pats labākais – tas ir uzstādāms un noņemams bez instrumentiem dažu sekunžu laikā.

Izvēlieties savam velosipēdam atbilstošus dubļusargus no visa Gandrā pieejamo dubļusargu klāsta šeit, un lai mitrais laiks nav par šķērsli velo prieku baudīšana, minoties pa Latvijas rudenīgajiem ceļiem!

Citas ziņas
padomi-ka-izveleties-piemerotus-apavus-pargajieniem-trekingam-klinsu-kapsanai-un-alpinismam

Padomi – kā izvēlēties piemērotus apavus pārgājieniem, trekingam, klinšu kāpšanai un alpīnismam

08.07.2014
Kādi apavi atbilst jūsu iecerēm? Pērkot apavus, visbiežāk uzdotais pircēju jautājums ir: ‘’Kuri ir man piemērotākie zābaki?’’ Šis nav viennozīmīgs jautājums, jo to ietekmē daudzi dažādi faktori. Kādam mērķim jūs apavus izvēlaties? Ir ražotāji, kas...

Lasīt tālāk

padomi-ka-pasargat-savu-velosipedu-un-ka-to-atgut-zadzibas-gadijuma

Padomi, kā pasargāt savu velosipēdu un kā to atgūt zādzības gadījumā

13.06.2014
Ik pārdienas publiskajā telpā iespējams sastapt ziņojumus par nozagtu velosipēdu meklējumiem - līdz ar velosipēdistu skaita strauju pieaugumu, arvien aktuālāka kļūst velo zādzību problēma. Katram riteņbraucējam būtu lietderīgi zināt – ne tikai kā nosargāt...

Lasīt tālāk

uzzini-par-nujosanas-prieksrocibam-un-iepazisties-ar-komperdell-jauno-kolekciju

Uzzini par nūjošanas priekšrocībām un iepazīsties ar Komperdell jauno kolekciju

27.06.2013
Salīdzinot ar parastām pastaigām, nūjošanas laikā ik uz soļa tiek pielietots paaugstināts spēka apjoms. Nūjojot tiek izmantota liela daļa ķermeņa muskuļa grupu ar lielāku intensitāti nekā vienkārši ejot. Tādējādi tiek stimulēti gan krūšu muskuļi, gan...

Lasīt tālāk