1. Apavi
  2. Zābaki
« »

Apavi M Tracker Decon FG2

Vivobarefoot

Vivobarefoot

pāris

Ērti, izturīgi un viegli apavi vīriešiem, kas ļauj pārvarēt jebkuru apvidu gan brīvā dabā, gan pilsētā, vienlaikus atjaunojot saikni ar dabu.
Veidoti kāju (nevis apavu) formā, lai ļautu pēdām dabiski kustēties. Plati, lai nodrošinātu ērtu stabilitāti, plāni, lai varētu sajust vairāk, elastīgi, lai nodrošinātu dabiskas kustības.
Izgatavoti no ilgtspējīgiem materiāliem, kas samazina apavu ietekmi uz planētu.
Outlast Thermal Insole iekšzole nodrošina temperatūras regulēšanu, tā absorbē, uzkrāj un atdod siltumu. Šis inovatīvais termiskais slānis reaģē, lai pielāgotos dabiskajām pēdu temperatūras izmaiņām.
Firm Ground zole ar īpašu gumijas maisījumu nodrošina saķeri un izturību. 2,5 mm un 4 mm augstums ir izstrādāts, lai maksimāli uzlabotu saķeri uz visa veida virsmām - slapju un sausu, akmeņainu un cietu apvidu. Teksturētā pēdas arka nodrošina zonālu saķeri tehniskām taku kustībām.
Virspusē ūdensizturīga dabiskā āda, kas iegūta no brīvi klīstošiem liellopiem, kuri iepirkti no mazajiem lauksaimniekiem.
Sertificētas augstākās kvalitātes Woolmark® dabīgās vilnas oderējums nodrošina lielisku temperatūras regulēšanu un pretmikrobu īpašības, lai pēdām būtu svaigi un ērti visas dienas garumā.
Izgatavoti, izmantojot hidrofobu apstrādi un neabsorbējošus materiālus, lai padarītu tos mitrumizturīgus, ilgmūžīgus un komfortablus.

Specifikācija
Pēc pielietojuma Ikdienas un brīvā laika; Pārgājienu un trekinga
Materiāls Bez membrānas
Līzinga kalkulators
Līdzīgie produkti
Vērtējumi
  • Priecāsimies par preces novērtējumu un ar to saistītām atsauksmēm.
    Ierosinājumus un steidzamus jautājumus lūdzam adresēt, izmantojot čatu vai zvanot pa tālruni +371 2201 8353!