1. Apavi
  2. Zābaki
« »

Zābaki Fjall Extreme GTX

HanWag

HanWag

pāris

Paaugstinātas stulma daļas tehniskie vīriešu zābaki, kas īpaši piemēroti valkāšanai skarbos ziemas apstākļos, dodoties pārgājienā, trekingā, medībās un citās brīvdabas aktivitātēs. Zābaku ārējā daļa izgatavota no kvalitatīvas nubuka ādas/zamšādas, tie papildināti ar Gore Tex membrānmateriālu, kam piemīt izcilas ūdensnecaurlaidības un elpojošās īpašības. Zābaki aprīkoti ar funkcionālu un inovatīvu risinājumu - izņemamu papildus iekšējo zābaku, kas ir `neatkarīgi` šņorējams un nodrošina uzlabotu siltumizolāciju, turklāt to iespējams izņemt un valkāt atsevišķi kā istabas čības.
Zābaki aprīkoti ar īpašu Han Wag Ice Grip zoli, kas, pateicoties protektora blokos iestrādājām smalkā stikla daļiņām, nodrošina drošu un stabilu saķeri ar virsmu - pat cietu ledu. Apavu pēdiņā iestrādāts papildus siltumizolējošs slānis, kas sniegs papildus komfortu zemās temperatūrās.
Zābaku īpašā konstrukcija un visaptverošā gumijas apmale ļauj tos valkāt kopā ar sniega kurpēm.

Specifikācija
Pēc pielietojuma Pārgājienu un trekinga
Materiāls Ar membrānu (mitrumizturīgi); Nubuk ādā/zamšāda, Gore Tex
Zole Han Wag Ice Grip
Papildus Izņemams termoizolējošs iekšzābaks, izņemama termoizolējoša pēdiņa, siltumizolējoša starpzole, visaptveroša gumijas apakšmala
Pielietojums Pārgājieniem, trekingam, medībām un citām brīvdabas aktivitātēm
Līzinga kalkulators
Līdzīgie produkti
Vērtējumi
  • Priecāsimies par preces novērtējumu un ar to saistītām atsauksmēm.
    Ierosinājumus un steidzamus jautājumus lūdzam adresēt, izmantojot čatu vai zvanot pa tālruni +371 2201 8353!