1. Velo inventārs
  2. Velo piederumi
  3. Velosipēdu kopšanas līdzekļi
« »

Smērviela Chain Lube Kit Pro

Smērviela Chain Lube Kit Pro
KMC

KMC

gabali

Oriģinālā KMC ķēdes smērviela, kas būs piemērota visām ķēdēm. Labākās eļļošanas un noturības īpašības pagarinās ķēdes mūžu. Komplektā iekļauta birstīte ķēdes notīrīšanai un ieeļļošanai.

1. Izmantojiet cieto (melno) birstes pusi, lai notīrītu netīrumus starp ķēdes posmiem. Ja nepieciešams, izmantojiet ķēdes tīrīšanas līdzekli, kas palīdzēs efektīgāk tikt vaļā no netīrumiem.
2. Ar sausu auduma gabalu notīriet ķēdes virsmu. Ja nepieciešams, nedaudz samitriniet audumu ar ķēdes tīrīšanas līdzekli.
3. Pirms lietošanas sakratīt pudeli. Uzklājiet nelielu kārtu eļļas uz ķēdes posmu iekšpuses (skat.3.att.). Izmantojiet mīksto (gaišo) birstes pusi, lai vienmērīgi uzklātu eļļu. Griežiet ķēdi uz priekšu/aizmuguri, lai pilnībā ieeļļotu visus posmus.
4. Uzklājiet nedaudz eļļas uz neliela, tīra un sausa drēbes gabala, un notīriet no ķēdes un posmu ārējās malas lieko eļļu, lai ķēdei nepieliptu lieki gruži un putekļi.

UZMANĪBU:
Viegli uzliesmojošs: Uzglabāt drošā vietā, kur nav uguns izraisoši objekti, kā arī izmantojiet produktu labi vēdināmās telpās.
Kārtīgi aiztaisiet vāciņu pēc lietošanas.
Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.
Izvairīties no tieša kontakta ar acīm vai ādu.
Norīšanas gadījumā nemēģiniet izraisīt vemšanu, bet vēršaties pēc medicīniskās palīdzības.

Specifikācija
Pēc pielietojuma Eļļošanai
Līdzīgie produkti
Vērtējumi
  • Priecāsimies par preces novērtējumu un ar to saistītām atsauksmēm.
    Ierosinājumus un steidzamus jautājumus lūdzam adresēt, izmantojot čatu vai zvanot pa tālruni +371 2201 8353!