1. Tūrisma inventārs
  2. Tūrisma pārtika
«

Tūristu pārtika Pasta Primavera 150g

Tūristu pārtika Pasta Primavera 150g
Trek'n Eat

Trek'n Eat

gabali

Garda, ērti un ātri pagatavojama maltīte - pasta dārzeņu mērcē. Tā lieliski piemērota jebkurām brīvdabas aktivitātēm - pārgājieniem, kempingiem u.c., kad nepieciešama garda, enerģiju atjaunojoša un uzturvielām bagāta maltīte. Klasiskā nūdeļu maltīte, kas pilnveidota ar rūpīgi izmeklētu dārzeņu un maigas mērces komplektāciju sniegs patiesu garšas baudījumu.
Tūrisma pārtikas iepakojums ir kompakts un viegls, tas neaizņems daudz vietas somā, turklāt maltīti iespējams pagatavot tieši iepakojumā.
Sastāvdaļas: Makaroni [(40%), cietie kviešu milti, olas baltums, sāls], 15% dārzeņi (saldās kukurūzas kodoli, burkāni, zirņi, puravi, brokoļi, cukini, ziedkāposti, sīpoli, gurķi), laktoze, augu tauki, modificēta ciete, apstrādāts siera pulveris (siers, emulģējoši sāļi E339iii, sūkalu pulveris), sīpoli, sāls, piena proteīni, rauga ekstrakts, garšvielas, aromatizētāji (satur pienu), žāvēts glikozes sīrups, garšvielas.
Alergēni: olas, glutēns, laktoze, piens.
Pagatavošana: Piepildiet iepakojumu līdz atzīmei ar karstu ūdeni (490ml) un kārtīgi samaisiet. Aizveriet iepakojumu un ļaujiet ievilkties 8 minūtes.

Specifikācija
Tūrisma pārtika Veģetārie ēdieni
Proteīns 12.6 g/100g
Tauki 12.8 g/100g
Ogļhidrāti 58.3 g/100g
Kalorijas 400 kcal/100g
Pagatavotas maltītes svars 640 g
Pievienojamais ūdens daudzums 490 ml
Līdzīgie produkti
Vērtējumi
  • Priecāsimies par preces novērtējumu un ar to saistītām atsauksmēm.
    Ierosinājumus un steidzamus jautājumus lūdzam adresēt, izmantojot čatu vai zvanot pa tālruni +371 2201 8353!