1. Tūrisma inventārs
  2. Tūrisma pārtika
«

Tūristu pārtika Beef Stroganoff with Rice

Tūristu pārtika Beef Stroganoff with Rice
Trek'n Eat

Trek'n Eat

gabali

Klasiska un garda maltīte - liellopa gaļas stroganovs ar rīsiem. Šai maltītei ir ne vien izcila garša, bet arī augsta uzturvērtība, kas nodrošinās organismu ar nepieciešamajām vielām fiziskas aktivitātes laikā. Maltīti, protams, iespējams papildināt un tās garšu pilnveidot pēc individuālām vēlmēm. Taču arī bez jebkādiem papildinājumiem, tā ir bagātīga un vērtīga brīvdabas maltīte. Pateicoties kompaktajam iepakojumam, to ir pavisam ērti ievietot mugursomā un tā neaizņems daudz vietas.
Sastāvdaļas: 51% rīsi, 11% liellopu gaļa, maltodekstrīns, ciete, augu tauki, krējums, sāls, tomāti, paprika, šampinjoni, liellopu gaļas ekstrakts, garšvielas, garšaugi, sojas mērce (sojas pupiņas, kvieši, sāls), rauga ekstrakts, cukurs, dabīgais aromatizētājs (ar seleriju), dekstroze, laktoze, krāsvielas: amonija sulfīta karamele; biezinātājs: guāras pulveris; karamele, skābuma regulētājs: citronskābe; rauga pulveris
Žāvētas gaļas daudzums: 17.3g (ekvivalents aptuveni 87g svaigas gaļas).
Alergēni: glutēns, laktoze, piens, selerija, soja.
Pagatavošana: Piepildiet iepakojumu līdz atzīmei ar karstu ūdeni (380ml) un kārtīgi samaisiet. Aizveriet iepakojumu un ļaujiet ievilkties 10 minūtes.

Specifikācija
Tūrisma pārtika Gaļas ēdieni
Proteīns 15 g/100g
Tauki 8.8 g/100g
Ogļhidrāti 61 g/100g
Kalorijas 385 kcal/100g
Pagatavotas maltītes svars 540 g
Pievienojamais ūdens daudzums 380 ml
Līdzīgie produkti
Vērtējumi
  • Priecāsimies par preces novērtējumu un ar to saistītām atsauksmēm.
    Ierosinājumus un steidzamus jautājumus lūdzam adresēt, izmantojot čatu vai zvanot pa tālruni +371 2201 8353!