1. Tūrisma inventārs
  2. Tūrisma pārtika
«

Vitamins&Minerals 360

Vitamins&Minerals 360
Isostar

Isostar

gabali

Iepakojumā 80 kapsulas. Uztura bagātinātājs, kas satur aktīviem cilvēkiem svarīgākos vitamīnus un minerālvielas. Palīdz novērst krampjus un uzlabo atjaunošanās procesu pēc sportiskām aktivitātēm.
Nesabalansēts uzturs bieži ir iemesls vitamīnu un minerālvielu trūkumam organismā, kuri negatīvi ietekmē sportistu rezultātus. Isostar Vitamīni un Minerālvielas sniedz jums 100% no nepieciešamās dienas devas vitamīniem C, E, B1, B2, PP, B6, B9 un B12, kā arī selēnu, cinku, magniju, varu un beta karotīnu. B1, PP, B2, B6, B12 vitamīni ir nepieciešami. lai organisms pārvērstu barības vielas enerģijā, B2 un B6 vitamīni ir iesaistītie sarkano asinsķermenīšu veidošanā. Tie ir atbildīgi par skābekļa piegādi muskuļiem. Vitamīns C, E un B2, kā arī selēns samazina nogurumu situācijas, kad ir to trūkums organismā. C, E un B2 vitamīni, cinks, selēns ir antioksidanti, kas aizsargā organisma šūnas no brīvo radikāļu iedarbības. Vitamīni C, B6, B9, B12, cinks, selēns, varš un beta karotīns uzlabo imūnsistēmu. Magnijs uzlabo muskuļu darbību.
Sastāvs: Maltodekstrīns, Magnija Oksīds, Kapsula(Želatīns), Vitamīns C, Hidrolizētas rīsu olbaltumvielas, Beta karotīns, Vitamīni E, PP, B1, B2, B6, B9, B12, Cinka sulfāts, Magnija sāļi no tauksābēm, Vara sulfāts, Nātrija selenīts.

Specifikācija
Sporta uzturs Vitamīni
Lietošana Pirms slodzes
Līdzīgie produkti
Vērtējumi
  • Priecāsimies par preces novērtējumu un ar to saistītām atsauksmēm.
    Ierosinājumus un steidzamus jautājumus lūdzam adresēt, izmantojot čatu vai zvanot pa tālruni +371 2201 8353!