1. Tūrisma inventārs
  2. Tūrisma pārtika
«

Enerģijas dzēriens Isostar Hydrate & Perform Fresh

Enerģijas dzēriens Isostar Hydrate & Perform Fresh
Isostar

Isostar

gabali

Lietošanas mērķis - Uzņemt šķidrumu, palielināt izturību, uzlabot atjaunošanos.
Hydrate&Perform izotoniska dzēriena pulveris, ir paredzēts, lai sportistam, pirms, pēc un slodzes laikā, nodrošinātu nepieciešamo šķidruma, enerģijas un mikroelementu daudzumu organismā. Īpašā izotoniskā formula nodrošina ātrāku šķidruma uzsūkšanos organismā. Dzerot pirms slodzes, Jūs nodrošināsiet nepieciešamās šķidruma rezerves. Šķidruma uzņemšana slodzes laikā palīdzēs uzlabot sniegumu un izturību, samazinot kunģa - zarnu trakta problēmu risku. Lietojot produktu pēc slodzes, nodrošināsiet labāku atjaunošanās procesu. Dzēriens ir lielisks enerģijas un mikroelementu avots, īpaši, Kalcijs un Magnijs - nodrošina muskuļu darbību slodzes un atjaunošanās laikā. Tā sastāvā ir bagātīga B1 vitamīna deva, kas nodrošina barības vielu pārvēršanu enerģijā.
Kad lietot - Iesildīšanās laikā un līdz 2h ilgu slodžu laikā - 150 ml ik pēc 15 minūtēm. Pēc slodzes - papildus 150ml. Sagatavošana: 3 mērkarotes pulvera sajaukt ar 500 ml ūdens.
Sporta veidi - Ideāls lietošanai intensīvu, līdz 2h garu slodžu laikā, īpaši ieteicams lietot karstos laika apstākļos.
Sastāvs - Saharoze, glikozes sīrups, skābuma regulētāji: citronskābe, nātrija citrāts, maltodekstrīns, Kalcijs, Magnijs, Nātrijs, Kālijs. Antioksidants: C(askorbīnskābe) un vitamīns B1.
Alergēni - Ražots rūpnīcā, kurā izmanto glutēnu un pienu.

Specifikācija
Sporta uzturs Dzērieni
Lietošana Slodzes laikā
Līdzīgie produkti
Vērtējumi
  • Priecāsimies par preces novērtējumu un ar to saistītām atsauksmēm.
    Ierosinājumus un steidzamus jautājumus lūdzam adresēt, izmantojot čatu vai zvanot pa tālruni +371 2201 8353!