1. Tūrisma inventārs
  2. Elektroierīces
  3. Pulksteņi

Pulkstenis Forerunner® 935 Tri-Bundle

Garmin

Garmin

gabali

Premium sērijas GPS pulkstenis skriešanai/triatlonam ar pulsa nolasīšanu no plaukstas locītavas¹

• Nodrošina ar padziļinātām funkcijām skriešanai un multisportam ērtā, 49 gramus vieglā pulkstenī, ko varat valkāt ikdienā - visas diennakts garumā.
• Nodrošina ar informāciju par izmaiņām augstumā, izmantojot iebūvētu barometru, kamēr altimetrs un elektronisks kompass palīdz sekot līdzi virzienam.
• Novērtē jūsu treniņa statusu, lai noteiktu vai trenējaties par daudz, par maz vai pēc plāna, papildus piedāvājot izpildījuma uzraudzīšanas funkcijas.
• Piedāvā padziļinātas dinamikas datus2 skriešanai, braukšanai ar velosipēdu un peldēšanai, ieskaitot pēdas pieskāriena laika balansu, soļa garumu, vertikālo attiecību un citus mērījumus.
• Akumulatora darbība: līdz divām nedēļām pulksteņa režīmā, līdz 24 stundām GPS režīmā, līdz 50 stundām UltraTrac™ režīmā ar pulsu no plaukstas locītavas vai līdz 60 stundām UltraTrac™ bez pulsa mērīšanas no plaukstas locītavas

Kuru interesē, ka Forerunner 935 sniedz tādus bagātīgus datus kā skriešanas dinamikas, pulsa informāciju no plaukstas locītavas, treniņa statusu, FTP un VO2 max aprēķinu? Tādu pašaizliedzīgu sportistu kā jūs, kurš ir gatavs pārspēt vakardienu. Šis premium sērijas GPS skriešanas/triatlona GPS pulkstenis palīdz jums "pieregulēt" savus treniņus un atkopties pēc treniņiem, lai kļūtu par vēl labāku sportistu.

+ Atbilst jūsu plaukstas locītavai un jūsu stila sajūtai

Forerunner 935 GPS skriešanas/triatlona pulkstenis ir ar vieglu, ērtu korpusu, lai jūs būtu priecīgs to valkāt visas dienas garumā. 935 ir saderīgs ar mūsu viegli nomaināmo QuickFit™ siksniņu ap roku klāstu. Jūs viegli varat pārslēgties starp sportiskajām silikona siksniņām uz klasiskajām ādas siksniņām vai pat premium metāla siksniņām.

+ Uzrauga jūsu veikumu, treniņus un atlabšanu

Tieši cik efektīvs ir jūsu pašreizējais treniņu plāns? Forerunner 935 palīdzēs jums uzraudzīt jūsu treniņus un atlabšanu, lai jūs labāk varētu sagatavoties sacensībām vai treniņu sesijai. Treniņa statuss ir jauns izpildījuma uzraudzīšanas rīks, kas automātiski novērtē jūsu nesen veikto treniņu vēsturi un izpildījuma indikatorus, lai sniegtu jums informāciju par to, vai esat trenējies produktīvi, sasniedzot vēlamo vai uzstādot pārāk augstus mērķus. Jaunie anaerobo treniņu efekta mērījumi atver logu ieskatam par treniņa svarīgākajiem parametriem, pastāstot jums, kā jūsu treniņi uzlabo jūsu spēju sasniegt un pārsniegt savus mērķus. Jūs pat varat aplūkot sava treniņa kopējo slodzi, kas nosaka jūsu sniegumu trenējoties pēdējās 7 dienās un salīdzina to optimālo sniegumu, kas piemērots jūsu vecumam, un neseno treniņu vēsturi.

+ Analizējiet savu tehniku!

Mēs padarām jūsu fiziskās sagatavotības uzlabošanai nepieciešamo datu iegūšanu vienkāršāku. Ļaujiet Forerunner 935 izmērīt noteicošus skriešanas mērījumus2, ko varat izmantot, lai analizētu savu veikumu. Tādi bio-mehāniski mērījumi kā kadence, soļa garums, pēdas pieskāriena laiks zemei un balanss, vertikālā oscilēšana un vertikālā attiecība ir svarīgi savas gatavības sacensībām izprašanā. Šie mērījumi ir pieejami, kad pievienojat saderīgu, atbilstošu pulsometru ar jostiņu ap krūtīm2 vai kompakto Skriešanas dinamiku sensoru, kas piestiprinās tieši uz jūsu sporta bikšu gumijas. Papildus, izmantojiet klāstu ar funkcijām, kas palīdzēs jums trenēties velobraukšanā un pat peldēšanā. Jums peldot, Forerunner 935 sekos līdzi distancei, tempam, īrienu skaitam un citiem datiem.


+ Ilgāks laiks starp uzlādēm

Izturiet savu ilgāko treniņu ar akumulatoru, uz ko varat paļauties pat dzelzs vīru distances triatlona vai ultramaratona laikā. Forerunner 935 darbojas līdz 24 stundām GPS režīmā vai pat līdz 60 stundām UltraTrac akumulatora jaudas taupības režīmā. Kad izmantojat to tikai kā ikdienas viedpulksteni, jūs varat iegūt līdz 2 nedēļām ilgu darbību ar vienu uzlādi.

Skrieniet, veiciet sprintu, peldiet, brauciet ar velosipēdu, nodarbojieties ar triatlonu!
Jūsu ikdienā nav rutīnas! Forerunner 935 ļauj jums viegli izmainīt darbības veidu, pateicoties iebūvētajiem aktivitāšu profiliem skriešanai (iekštelpu/ārpustelpu), velobraukšanai (iekštelpu/ārpustelpu), peldēšanai (baseinā/atklātos ūdeņos), distanču slēpošanai, airēšanas sporta veidiem, skriešanai bezceļos, pārgājieniem, spēka treniņiem un daudziem citiem sporta un aktivitāšu veidiem.

Komplicētākiem treniņiem un di-/triatlona sacensībām, automātiskā multisporta funkcija ļauj jums pārslēgties starp sporta veidiem ar vienu pieskārienu pogai. Forerunner 935 ir saderīgs ar padziļinātiem treniņiem skriešanai, velobraukšanai un pat peldēšanai. Izveidot pats savus pielāgotos treniņus un lejupielādējiet tos bez maksas no mūsu Garmin Connect™ fitnesa vietnes tiešsaistē. Jūs varat pārlokot savu iepriekšējo sniegumu lietotnē un dalīties tajā ar ģimeni vai draugiem papildus motivācijai.

+ Viedākas savienojuma funkcijas

Viedie ziņojumi, kas novietoti tieši uz jūsu plaukstas locītavas ir tikai sākums. Kad sapārots ar saderīgu viedtālruni3, Forerunner 935 sniedz jums iespēju veikt automātiskas augšupielādes uz Garmin Connect, audio norādes, mūzikas kontroles iespējas un citas funkcijas. Ļaujiet saviem mīļajiem sekot jums jūsu skrējienos un braucienos reālajā laikā, izmantojot LiveTrack funkciju. Jūs varat izmantot arī GroupTrack funkciju, kas ļauj jums piefiksēt jūsu līdzbraucēju atrašanās vietas izbrauciena laikā. Ja vēlaties pārsūtīt datus uz un no "mākoņa", izmantojot ātro savienojumu, ko nodrošina Wi-Fi®, jūs varat tā darīt, jo Forerunner 935 atbalsta arī šo funkciju.

+ Sekojiet līdzi savai sirdij

Pulss no plaukstas locītavas var būt viegla izvēle, ja sacensību dienā vēlaties pārvietoties bez ierobežojumiem, bet Forerunner 935 sniedz jums iespēju piefiksēt krietni vairāk datu, izmantojot atbilstošu saderīgo pulsometru ar jostiņu ap krūtīm. Pulsometrs ar siksniņu (kā HRM-Run™ vai HRM-Tri™) sniedz pieeju tādām padziļinātām funkcijām kā laktāta sliekšņa noteikšana un pulsa mainīguma stresa līmeņa tests.


Sportojiet pēc savām vēlmēm!
Ar Forerunner 935 jūs esat brīvs doties jebkur, kur jūsu aktivitātes jūs aizved - pateicoties GPS un GLONASS pārklājumam, kas var piefiksēt celiņu precīzāk nekā izmantojot tikai GPS vien. Papildus, iebūvēts barometrs nodrošina ar reālā laika augstuma informāciju. Kādas veida aktivitātes Forerunner 935 var piefiksēt? Vairāk nekā jūs pat varat iedomāties! Triatlona sporta veidi ir tikai sākums, jo ierīce atbalsta arī došanos pārgājienos, airēšanu, golfu, slēpošanu, SUP un citus aktivitāšu veidus.

+ Pielāgojiet un savienojiet!

Forerunner 935 GPS pulkstenis skriešanai/triatlonam automātiski sinhronizējas ar Garmin Connect - mūsu fitnesa vietni tiešsaistē, kur jūs varat aplūkot savu progresu un pat dalīties tajā, izmantojot sociālos tīklus. Pievienojieties Garmin Connect izmantojot datoru vai lejupielādējiet Garmin Connect™ Mobile lietotni savā saderīgajā viedtālrunī. Jūs varat arī pielāgot savu ierīci ar datu laukiem, bezmaksas ciparnīcu noformējumiem no NUUN un pat tādām lietotnēm kā Uber un Accuweather - to visu jūs varat iegūt Connect IQ™ veikalā.

+ Vēl daži bonusi

Tāpat kā jūs, arī Forerunner 935 var smagi strādāt visas dienas garumā. Šis pulkstenis var kļūt par atbalstu atlabšanā ar aktivitātes uzraudzīšanu¹ visas dienas garumā, kas piefiksē soļu skaitu, kalorijas un miegu. Pulkstenis ir savienojams arī ar Varia™ velodrošības ierīcēm, ieskaitot aizmugurējo radaru, viedos velolukturus un Varia Vision™ ekrānu velobrillēs. Papildiniet savu treniņu ekipējumu ar pedāļveida jaudas mērītājiem - Vector™ 2 (ar diviem sensoriem) un 2S (ar vienu sensoru). Vector 2 ērti savienojas ar jūsu Frerunner, lai atainotu jaudu, kadenci, kreisās/labās kājas balansu un velobraukšanas dinamikas, kas atano kā un kur jūs pielietojat spēku.

+ Katrai dienai pa izaicinājumam!

Iegūstiet papildus grūdienu, kas nepieciešams, lai pārspētu vakardienu, izmantojot Strava Live segmentus. Strava Premium lietotāji var sinhronizēt skriešanas un velobraukšanas segmentus saviem Forerunner 935 reālā laika datiem savām aktivitātēm. Iegūstiet arī ziņojumus par segmentu starta un finiša līnijām, aplūkojiet līderu sarakstus un aplūkojiet arī savu jaunāko sasniegumu ar savu personīgo rekordu.


+ No ieplānotā līdz sasniegtajam ar TrainingPeaks

Nekas nav apmierinošāks par treniņu, kas ir veikts perfekti. Ar TrainingPeaks Connect IQ lietotni, jūs varat atvērt savu dienas treniņu tieši savā Forerunner 935 ierīcē. Ļaujiet savai ierīcei vadīt jūsu treniņu reālajā laikā, sacensties intensitātes mērķos un intervāla ilgumos tieši no TrainingPeaks vietnes. Kad esat pabeidzis sesiju, automātiski sinhronizējiet savu pabeigto treniņu TrainingPeaks sava izpildījuma detalizētākai analīzei un progresa noteikšanai pret saviem mērķiem.


¹ Aktivitātes uzraudzītāja precizitāte.
² Kad izmantojat ar atsevišķi iegādājamo Skriešanas dinamiku sensoru, HRM-Run vai HRM-Tri pulsometru; iekļauts dažos komplektāciju veidos (norādīts pie komplektāciju satura), citiem - iegādājams atsevišķi.
³ Plašāka informācija par saderīgajiem viedtālruņiem.



Specifikācija:


Fiziskie parametri un veiktspēja

Ierīces izmēri (platums x augstums x garums): 4.7 x 4.7 x 1.39 cm
Rokas aproces garums: 254 mm
Ekrāna izmērs (platums x augstums): 30.5 mm diametrā
Ekrāna izšķirtspēja (platums x augstums): 240 pikseļi diametrā
Skārienjūtīgs ekrāns: Nē
Svars: 49 g
Baterija/akumulators: pārlādējams litija jonu akumulators
Baterijas/akumulatora darbības laiks: Līdz 24 h GPS režīmā; līdz 60 h UltraTrac režīmā (bez optiksā pulsometra); līdz 2 nedēļām pulksteņa režīmā
Ūdensizturīgs: 5 ATM (50 m)
GPS: Jā GPS + GLONASS
Īpaši jūtīgs uztvērējs: Jā
Kartes un atmiņa

Vēsture: 64 MB atmiņa
Funkcijas

Pulsometrs: Jā (iebūvēts optiskais pulsometrs; iespēja pievienot atsevišķi iegādājamu pulsometru ar jostiņu)
Uz sirdsdarbības rādītājiem bāzēta sadedzināto kaloriju skaitīšana: Jā
Barometriskais altimetrs: Jā
3 asu elektroniskais kompass: Jā
Žiroskops: Jā
Iebūvēts termometrs: Jā
Akselerometrs: Jā
Multisporta režīms ātrai pārmijai starp sporta veidiem: Jā
Fizioloģiskie mērījumi: Jā
VO2 max aprēķins: Jā
Treniņu rezultāti (nosaka aktivitātes efektu uz Jūsu fizisko sagatavotību): Jā
Treniņi ar atpūtas intervāliem: Jā
ANT+ atbalsts: Jā
Velosipēda ātruma / kadences sensors: Jā (iespēja pieslēgt atsevišķi iegādājamus velo ātruma/kadences sensorus)
Savietojamība ar jaudas mērītājiem ANT+: Jā
Kursi (iepriekšējo treniņu vēsture): Jā
Peldešanas dati (īriena tips, īrienu skaits and baseina garums): Jā
Distance/apļu skaits: Jā
Rokas vēzienu skaits: Jā
Vēzienu tips: Jā
"Drills" funkcija: Jā
SWOLF rezultāts: Jā
Bluetooth atbalsts: Jā
Wi-Fi atbalsts: Jā
Pielāgojams ekrāns: Jā
Auto Scroll opcija (automātiski maināmi datu lauki treninu laikā): Jā
Auto Lap® funkcija (automātiski atzīmē jaunu apli): Jā
Auto Pause® funkcija (aptur un palaiž taimeri atkarībā no ātruma): Jā
Virtual Partner® funkcija (treniņam ar virtuālu partneri): Jā
Virtual Racer™ funkcija (iespēja sacensties pret citiem rezultātiem): Jā
Move IQ™ automātiska aktivitātes noteikšana: Jā
Soļu skaitītājs: Jā
Aktivitātes josla (atgādina izkustēties dienas laikā): Jā
Miega uzraudzīšana: Jā
Signāls, kas ziņo par atkāpi no uzstādītā tempa: Jā
Signāls, kas ziņo par izvirzītā mērķa sasniegšanu: Jā
Signāls ar vibrāciju: Jā
Pulksteņa funkcijas: Jā
Garmin Connect™ savietojamība (interneta vietne priekš sporta datu analīzes): Jā
Garmin Connect Mobile lietotnes atbalsts: Jā
Strava Live segmentu atbalsts: Jā
TrainingPeaks vietnes atbalsts: Jā
Golfa laukuma apskats: Nē
Sitiena attāluma noteikšana: Jā
Piefiksē statistiku (putts per round, greens & fairways hit, average distance): Jā
Manuāla bedrītes karoga iestatīšana: Jā
Iespēja atzīmēt rezultātus digitāli: Jā
Papildus

Papildus: Profili dažādiem aktivitāšu veidiem, stresa tests, plānotais sacensību laiks, Varia velo-ierīcu atbalsts
Connect IQ atbalsts (bezmaksas lietotnes, papildrīki, datu lauki un digitālās ciparnīcas atainojumi): Jā
Face-It lietotnes atabalsts: Jā
VIRB sporta kameru tālvadība: Jā
TrueUp vairāku aktivitātes uzraudzītāju sinhronizēšana: Jā
Viedie ziņojumi no saderīga viedtālruņa: Jā
Iespēja pārraidīt pulsa datus uz citām, saderīgām fitnesa ierīcēm: Jā




Iespējas:

Informācija par laiku, distanci, ātrumu, tempu un citiem parametriem
GPS + GLONASS uztvērējs
Profili skriešanai, velobraukšanai, slēpošanai, airēšanai, peldēšanai, golfam, SUP, treniņiem uz trenažieriem, spēka treniņiem, kāpšanai kalnos, pārgājieniem, triatlonam u.c.
Iebūvēti sensori: kompass, altimetrs, barometrs, žiroskops, termometrs, akselerometrs
Integrēts Elevate optiskais pulsometrs
Krāsains, personalizējams ekrāns
Connect IQ atbalsts ierīces personalizēšanai ar bezmaksas ciparnīcu noformējumiem, datu laukiem un lietotnēm
Padziļināti dinamikas dati (dažādiem sporta veidiem)
Maksimālā skābekļa patēriņa (V02 max) aprēķins, stresa rezultāts un citi fizioloģiskie mērījumi
Atlabšanas padomdevēja funkcija
Ūdensizturības klase: 5 ATM (spiedienizturība līdz 50 metru dziļumam)
Aktivitātes uzraudzītājs ar soļu skaitīšanas funkciju
Savienojams ar pulsometriem, kadences, ātruma, soļu un jaudas mērītājiem
Atbalsta HRM-Tri un HRM-Swim pulsometrus ar pulsa ieraksti peldes laikā
Viedo ziņojumu funkcija funkcija informācijai no viedtālruņa
"Virtual Partner" un "Virtual Racer" funkcijas
Akumulatora darbība: līdz 24 h darbības standarta GPS režīmā ar vienu uzlādes reizi, izmantojot iebūvēto pulsometru
VIRB sporta kameras vadība
Bluetooth un Wi-Fi atbalsts
Garmin Connect un Garmin Connect Mobile atbalsts
Pielāgojami brīdinājumi ar skaņu un/vai vibrāciju
TrainingPeaks un Strava Live atbalsts
Plāns un viegls korpuss, QuickFit™ siksniņas ap roku





Tri-bundle komplektācija:

Forerunner 935 GPS pulkstenis
1 papildus siksniņu ap roku komplekts (melnā krāsā)
HRM-Tri™ pulsometrs
HRM-Swim™ pulsometrs
Ātrās uzstādīšanas komplekts
Kabelis uzlādei
Darba uzsākšanas pamācība

Specifikācija
Pēc produkta Sporta pulksteņi
Līzinga kalkulators
Vērtējumi
  • Priecāsimies par preces novērtējumu un ar to saistītām atsauksmēm.
    Ierosinājumus un steidzamus jautājumus lūdzam adresēt, izmantojot čatu vai zvanot pa tālruni +371 2201 8353!