1. Tūrisma inventārs
  2. Elektroierīces
  3. Pulksteņi

Pulkstenis Forerunner 220 HRM

Pulkstenis Forerunner 220 HRM
Garmin

Garmin

gabali

Krāsains kompanjons skriešanai ar GPS, kas ieraksta Jūsu laiku, ātrumu, distanci, GPS pozīciju un pulsu.

Augstas izšķirtspējas krāsu displejs
Aprīkoti ar jaudīgu GPS uztvērēju
Ūdensizturīgs (50m)
Savietojams ar Garmin Connect treniņu vidi
Lādējams litija jonu akumulators
Iespēja pieslēgt soļu skaitītāju
Iespēja programmēt treniņus ar intervāliem
Automātiska sinhronizācija ar datoru
Signāls ar vibrāciju
LiveTrack funkcija
Forerunner 220 ir gluži kā personīgais treneris, kas sniedz motivējošas norādes par treniņa gaitu. Savukārt ar Forerunner 220 savienojumu funkcijām, piemēram, reāllaika izsekošanu un datu apmaiņu sociālajos medijos, izmantojot Garmin Connect Mobile™ aplikāciju, Jūs varat saņemt uzmundrinājumu un atzinību no saviem radiem, draugiem un faniem.

Treneris katrā pulkstenī

Forerunner 220 mēra tādus būtiskus skrējiena datus kā distance, temps un sirds ritms¹. Šis pulkstenis ir gluži kā personīgais treneris, kas nepārtraukti uzrauga treniņu, ierakstot visus datus, lai Jūs varētu koncentrēties tikai uz skrējienu. Papildus tam, ka Forerunner 220 izmanto GPS, lai aprēķinātu distanci un tempu, šis pulkstenis ir aprīkots arī ar iebūvētu akselerometru. Tas mēra distanci un tempu, skrienot iekštelpās vai uz trenažiera, bez jebkādiem papildus aksesuāriem. Tāpat akselerometrs spēj ierakstīt distances datus arī tad, ja GPS nav pieejams, piemēram, skrienot caur tuneli. Šī ierīce atbalsta Garmin Connect™ treniņu plānus, kurus var nosūtīt uz Jūsu pulksteni, lai izmantotu reāllaika trenera funkcijas vajadzībām.

Viegli lietojams

220 ir viens no pirmajiem Garmin skriešanas pulksteņiem, kas ir aprīkots ar krāsu displeju vienkāršākai datu interpretēšanai. Pulkstenim ir vienkārša pogu vadība, kā arī izturīga rokas siksniņa ar eņģu sistēmu, kas ērti notur pulksteni uz rokas.

Papildus treniņa funkcijas

Jūs varat uzstādīt brīdinājumus distancei, tempam, iešanas/skriešanas intervāliem, lai nodrošinātu skrējienu vēlamajās robežās. Forerunner 220 ir aprīkots gan ar vibrācijas, gan skaņas brīdinājumiem. Kad skrējiens ir noslēdzies un saglabāts pulksteņa vēsturē, parādās kopējais skrējiena datu apkopojums, lai Jūs varētu veikt nepieciešamo analīzi. Tāpat Forerunner 220 Jūs informē par to, ja esat pārspējis kādu personīgo rekordu skrējiena laikā, piemēram, ātrāk noskrietā jūdze, ātrākie 5000m, 10000m, pusmaratona vai maratona distance, u.c.

Izmantojiet savienojumu funkcijas

Jūs, tāpat kā vairums skrējēju, noteikti vēlētos uzreiz pēc skrējiena izanalizēt sava skrējiena datus pat tad, ja pie rokas nav datora. Forerunner 220 spēj atrisināt šo problēmu, automātiski augšupielādējot datus Garmin Connect, mūsu bezmaksas tiešsaistes kopienā, kur Jūs varat saglabāt plānot un nosūtīt citiem savas ierakstītās aktivitātes. Lejupielādējiet bezmaksas GarminConnect Mobile aplikāciju uz sava viedtālruņa, tad sapārojiet ar savu pulksteni. Saglabājot savu pabeigto skrējienu, tas tiek automātiski augšupielādēts Garmin Connect vietnē, tiklīdz atrodaties tālruņa zonā.

Papildus savienojuma funkcijas sevī ietver live tracking funkciju, kas ļauj Jūsu radiem, draugiem un faniem sekot līdzi skrējienam reāllaika režīmā. Lai izmantotu LiveTrack funkciju, Jūsu tālrunim visa skrējiena laikā jābūt sapārotam ar Forerunner 220. Tāpat Jūs varat dalīties savās uzvarās, sasniegtajos mērķos un veiksmēs ar sociālo mediju palīdzību, kur dati tiek ielādēti, izmantojot Garmin Connect Mobile aplikāciju. Savukārt, lai izmantotu reāllaika trenera funkciju, Forerunner 220 nodrošina Garmin Connect bezmaksas treniņu plānu atbalstu. Regulāri savienojot pulksteni ar Garmin Connect, Jūs varēsiet izmantot visas priekšrocības, ko sniedz ātra savienošanās ar GPS, jo visi satelītu dati uz ierīci tiek nosūtīti automātiski.

Specifikācija
Pēc produkta Sporta pulksteņi
Līzinga kalkulators
Vērtējumi
  • Priecāsimies par preces novērtējumu un ar to saistītām atsauksmēm.
    Ierosinājumus un steidzamus jautājumus lūdzam adresēt, izmantojot čatu vai zvanot pa tālruni +371 2201 8353!