1. Tūrisma inventārs
  2. Elektroierīces
  3. Pulksteņi

Pulkstenis Forerunner 15 Bundle Large

Garmin

Garmin

gabali

Viegli lietojams GPS pulkstenis skriešanai ar pulsometru
Seko līdzi distancei, tempam/ātrumam, pulsam¹ un sadedzinātajām kalorijām
Aktivitātes sekošanas funkcija skaita soļus un kalorijas un atgādina Jums, kad ir pienācis laiks kustēties
Savienojams ar soļu skaitītāju, lai ierīci lietotu iekštelpās
Baterijas darbības laiks ir līdz 8 stundām GPS režīmā un līdz 5 nedēļām pulksteņa/aktivitātes sekošanas režīmā
Saglabā, plāno un dalies ar savām aktivitātēm Garmin Connect vietnē
Komplektācija GARMIN FORERUNNER 15 HRM Bundle:

Forerunner 15 pulkstenis
Pulsometra josta
Datu/uzlādes kabelis
Lietošanas pamācība
Skrieniet ar visu savu sirdi! Forerunner 15 saglabā svarīgus skrējiena datus, piemēram - laiku, distanci un tempu. Kad tas ir sapārots ar pulsometru¹, tas ieraksta arī Jūsu pulsu un pulsa zonu, lai Jūs zinātu, kad esat sasniedzis savu mērķi. Treniņš ar pulsometru atļauj arī sekot līdzi tam, vai Jums būtu sevi jāiegrožo skrējiena laikā vai jātrenējas cītīgāk.
Sekojiet līdzi savām aktivitātēm skrējienu starplaikos
Vēlaties sekot līdzi savam soļu skaitam dienas laikā, kad Jūs nenodarbojaties ar skriešanas treniņiem? Tagad Jūs to varat - bez atsevisķas aktivitāšu sekošanas ierīces. Forerunner 15 skaita Jūsu soļus un kalorijas, ko sadedzināt dienas garumā. Kad Jūs augšuplādējat Jūsu datus Garmin Connect vietnē, Jūs varat vērot savu progresu pretim fitnesa mērķiem + Jūsu kopējās fitnesa aktivitāšu tendences. Forerunner 15 atgādina arī, ka ir laiks izkustēties, ja esat sēdējis nekustīgi ilgāk par vienu stundu. Kad saņemat šo brīdinājumu, vienkārši pastaigājieties pāris minūtes, lai atiestatītu neaktivitātes indikatoru.
Motivācija ik pēc kilometra
Forerunner 15 piedāvā "Auto Lap" funkciju, kas automātiski brīdina, kad esat noskrējis kārtējo kilometru, dodot Jums draudzīgu pīkstienu un izgaismojot ekrānu ar datiem par noskrieto kilometru. Kad pabeidzat un saglabājat skrējienu, Jūs redzat kopvērtējuma datus, ieskaitot kopējo laiku, distanci, vidējo tempu/ātrumu un kalorijas. Forerunner 15 pat dod Jums zināt, kad esat sasniedzis personālo rekordu - Jūsu ātrāk noskrieto kilometru vai tā brīža garāko skrējienu.
Treniņš iekštelpās vai ārā
Āra skrējieniem Forerunner izmanto GPS, lai precīzi ierakstītu Jūsu laiku, tempu un distanci. Lai sekotu līdzi distancei un tempam iekštelpu skrējienā vai treniņā uz trenažiera, savienojiet Forerunner 15 ar papildus iegādājamo soļu skaitītāju, kas ir pievienojams pie Jūsu apavu šņorēm.
Nēsājiet to ikdienā!
Jums nav jāuztraucas par Forerunner 15 uzlādi katru vakaru. Lādējamais akumulators darbinās ierīci līdz 5 nedēļām, kad tā ir pulksteņa/aktivitāšu sekošanas režīmā, vai līdz 8 stundām, kad izmantojat to ar GPS priekš āra skrējieniem. Forerunner 15 ir ūdens izturības klase 5 ATM (atbilst spiedienam 50 metru dziļumā), kas nozīmē, ka tas ir aizsargāts pret lietu un sviedriem un tas var arī atrasties uz Jūsu rokas peldes laikā.
Konekcijas iespējas
Izmantojot vienkāršo savienošanos ar savu PC vai Mac®, Jūs varat augšuplādēt savas aktivitātes mūsu bezmaksas online fitnesa vietnē - Garmin Connect. Šeit Jūs varat redzēt savu skrējienu kartē, aplūkot vairāk informācijas par katru kilometru, novērtēt ikdienas kopsavilkumu vai dalīties ar saviem draugiem. Papildus motivācijai Jūs varat pievienoties online izaicinājumiem un pelnīt virtuālus apbalvojumus.

Specifikācija
Pēc produkta Sporta pulksteņi
Līzinga kalkulators
Vērtējumi
  • Priecāsimies par preces novērtējumu un ar to saistītām atsauksmēm.
    Ierosinājumus un steidzamus jautājumus lūdzam adresēt, izmantojot čatu vai zvanot pa tālruni +371 2201 8353!