1. Tūrisma inventārs
  2. Elektroierīces
  3. Pulksteņi

Vivofit HRM

Vivofit HRM
Garmin

Garmin

gabali

Fitnesa aproce, kas darbojas Jūsu dzīves ritmā.
- Uzkrāj informāciju par lietotāja pašreizējās aktivitātes līmeni un tad uzstāda sasniedzamo dienas mērķi;
- Rāda soļus, kalorijas, distanci; uzrauga miegu
- Sapāro ar sirds ritma monitoru¹ fitnesa aktivitātēm
- Baterijas darbības laiks – ilgāk par 1 gadu; ūdens izturīga ierīce²
- Nodrošina saglabāšanu, plānošanu un dalīšanos ar saviem sasniegumiem Garmin Connect™ vietnē

Jūs jau zināt, ka ikdienas aktivitātes palīdz uzlabot Jūsu veselību un labsajūtu šodien, rīt un tālākā nākotnē. Un, lai gan šķiet, ka nav nekādu problēmu piecelties no krēsla un pakustēties, tomēr ir grūti padarīt šīs darbības par ikdienas ieradumu. Šeit var palīdzēt vívofit, kas spēj labus nodomus pārvērst ilgspēlējošos paradumos. Šī ir vienīgā fitnesa aproce, kas automātiski sveicina savu lietotāju ar personalizētiem dienas mērķiem, seko līdzi progresam un atgādina par to, ka ir laiks izkustēties.
Personalizēti dienas mērķi:
vívofit uzkrāj informāciju par lietotāja pašreizējās aktivitātes līmeni un tad uzstāda dienas sasniedzamos mērķus. Sasniedzot tos, vívofit pielāgos Jūsu mērķi nākamajai dienai, pakāpeniski virzot Jūs uz veselīgu dzīvesveidu. Garmin Connect™ - mūsu bezmaksas tiešsaistes fitnesa kopienā Jūs saņemsiet virtuālas balvas un varēsiet sekot līdzi savam progresam.

Rāda pareizu laiku un ziņo, ka pienācis laiks izkustēties:
Pētījumi rāda, ka ilgstoši neaktivitātes periodi, kā, piemēram, sēdēšana pie galda, samazina ķermeņa spēju radīt taukus dedzinošos enzīmus. Biežas, īsas pastaigas dienas laikā spēj labvēlīgi ietekmēt šos procesus. Lai gan saspringtais dienas režīms var likt aizmirst par nepieciešamību izkustēties, vívofit to vienmēr atcerēsies. Ja būsiet pavadījis vienu stundu bez aktivitātēm, uz ekrāna parādīsies sarkana josla, kas pieaugs proporcionāli sēdus pavadītajam laikam. Pāris minūšu ilga pastaiga liks sarkanajai joslai samazināties.

Aktīvs dzīvesveids:
Ja esat gatavs spert nākamos soļus pretim veselīgam dzīvesveidam, vívofit piedāvā papildus funkcijas, kas palīdzēs uzturēt motivāciju. Izmantojiet sirds ritma monitoru¹ ar vívofit, lai ierakstītu savu sirds ritmu un sirds ritma zonu datus, kā arī saņemtu precīzu informāciju par attiecīgās fitnesa aktivitātes laikā sadedzināto kaloriju skaitu. Garmin Connect kopienā Jūs varat pieņemt citu vívofit lietotāju izaicinājumus un iesaistīties sacīkstēs ar draugiem, cīnoties par virtuālām balvām.

Ierīce, kas vienmēr ir nomodā:
Vívofit bez pārtraukuma seko līdzi Jūsu sasniegumiem. Šī ierīce ir aprīkota ar bateriju, kuras darbības laiks bez nomainīšanas ir vismaz viens gads. Uzstādot miega režīmu pirms gulētiešanas, vívofit uzraudzīs Jūsu atpūtu miega laikā. Garmin Connect kopienā Jūs redzēsiet savu kopējo miegā pavadīto stundu skaitu, kā arī laiku, kas pavadīts kustībā un mierīgā miegā. vívofit aproce ir ūdens izturīga², tādēļ ar to bez raizēm var iet dušā un samirkt lietū.

Izmantojiet Garmin Connect piedāvātās iespējas:
Ar vienas pogas spiedienu tiek nodrošināta bezvadu vívofit sinhronizācija ar Garmin Connect , lai iegūtu pilnīgu priekšstatu par saviem sasniegumiem, iesaistītos tiešsaistes sacensībās un iegūtu virtuālas balvas papildus motivācijai. Mūsu bezmaksas tiešsaistes kopienai varēsiet piekļūt no sava datora vai savietojamas mobilās ierīces³ ar Garmin Connect™ Mobile aplikāciju.
¹Komplektēts ar dažiem modeļiem; citiem – nopērkams atsevišķi.
²Ūdens izturība (50 metri).
³Arī Bluetooth® Smart Ready tālruņi; sazinieties ar savu pārdevēju, lai pārliecinātos, ka tālrunis ir savietojams ar šo ierīci. Bluetooth® nosaukums un logo ir reģistrētas preču zīmes, kuru īpašnieks ir Bluetooth SIG, Inc.

Specifikācija
Pēc produkta Sporta pulksteņi
Līzinga kalkulators
Vērtējumi
  • Priecāsimies par preces novērtējumu un ar to saistītām atsauksmēm.
    Ierosinājumus un steidzamus jautājumus lūdzam adresēt, izmantojot čatu vai zvanot pa tālruni +371 2201 8353!