1. Tūrisma inventārs
  2. Elektroierīces
  3. Pulksteņi

Pulkstenis FT7

Polar

Polar

gabali

Lielisks, daudzfunkcionāls sporta pulkstenis, kas palīdzēs uzlabot jūsu fizisko sagatavotību vai sadedzināto kaloriju patēriņu. EnergyPointer funkcija jums norādīs, vai galvenais treniņa efekts ir fiziskās sagatavotības uzlabošana vai tauku sadedzināšana. Komplektā iekļauta tekstila josta un kodēts sirds ritma uztvērējs. Piemērots peldēšanai.
FUNKCIJAS:
ĶERMEŅA MĒRĪJUMU FUNKCIJAS:
Manuāla mērķa zona - bpm (augšējā robeža):
Šī funkcija ļaus noteikt mērķa zonu, kādu vēlaties un kas piemērota jūsu treniņam. Iespējams uzstādīt jūsu treniņa mērķa zonu kā sitieni minūtē (bpm), kā procentuālo daļa no jūsu maksimālā sirds ritma vai kā procentuālo daļu no jūsu sirds ritma rezerves (HRR%).
HRmax:
Polar EnergyPointer:
EnergyPointer ir viegli lietojama funkcija, kas treniņa sesijas laikā jūs informē par to, vai galvenais jūsu treniņa efekts ir tauku sadedzināšana vai fiziskās sagatavotības uzlabojums. EnergyPointer vizuāli parāda centra punktu starp šiem abiem treniņa efektiem, tādējādi - kad esat šī punkta, jūs uzlabojat tauku sadedzināšanu, un virs šī punkta, jūs uzlabojat fizisko sagatavotību.
Polar OwnCode® (5kHz) – kodētā pārraide:
Kodētā sirds ritma pārraide automātiski fiksējas kodā, lai pārraidītu jūsu sirds ritmu uz treniņa pulksteņa. Treniņa pulkstenis uztver sirds ritma raidījumus tikai no jūsu pārraidītāja. Kodēšana novērš traucējumus, ko varētu radīt citi pulksteņi.
Polar OwnCal® – Smart kalorijas:
Visprecīzākais kaloriju skaitītājs, kas skaita sadedzinātās kalorijas. Kaloriju patēriņš balstīts uz jūsu individuālajiem datiem: svaru, garumu, vecumu, dzimumu un fizisko aktivitāšu intensitāti.
Vidējais un maksimālais treniņa sirds ritms.
Sirds ritms - bpm / %:
Sirds ritms ir jūsu sirds darba mērījumi. Sirds ritmu var izteikt kā sitienu skaitu minūtē vai maksimālā sirds ritma procentuālo daļu. Sirds ritmu iespējams izteikt arī ar jūsu sirds ritma rezerves procentuālo daļu, tas nozīmē - starpību starp jūsu sirds ritmu un maksimālo sirds ritmu (HRR = HRmax - HRrest). Polar programmatūrās vai spēka treniņu laikā, sirds ritmu iespējams atspoguļot kā grafisku tendenci.
TRENIŅA FUNKCIJAS:
HeartTouch bez-pogu darbība ar rokas ierīci:
Kad ieslēgts HeartTouch, dažādai treniņa informācijai treniņa laikā iespējams piekļūt bez pogu nospiešanas, piemēram, kad cimdi padara pogu nospiešanu grūtu, novietojot jūsu pulksteni tuvu raidītājam.
Grafiskais mērķa zonu indikators:
Šī funkcija displejā grafiski norāda zonu, kurā atrodaties treniņa sesijas laikā, tādējādi palīdzot jums saglabāt vēlamo intensitātes zonu.
ZonePointer:
ZonePointer ir redzams un kustīgs simbols pulksteņa displejā, kas norāda vai jūs esat iepriekš noteiktā vai vēlamajā mērķa zonā. Šī funkcija palīdz jums sasniegt vēlamos intensitātes/tempa/ātruma/kadences mērķus.
ZoneLock:
ZoneLock funkcija palīdz akumulēt noteiktu intensitāti. Jūs varat noslēgt zonu pirms treniņa sesijas vai tās laikā, nospiežot pogu, kad atrodas vēlamajā zonā.
IERAKSTĪŠANAS FUNKCIJAS:
Kopējie (totals):
Kopējie ietver jūsu treniņu datus, sākot no pēdējās atiestatīšanas, ļaujot jums sekot līdzi ilgtermiņa treniņiem.
Treniņu faili (ar kopsavilkumiem) - 99.
Iknedēļas vēsture:
Iknedēļas vēsture apkopo visu nedēļas laikā veikto treniņu datus. Izvēloties nedēļu, jūs varat pārskatīt nedēļas treniņa datus.
Polarpersonaltrainer.com FUNKCIJAS:
Treniņa slodze:
Šī funkcija pieejama Polar programmatūrā. Kad pārsūtiet jūsu treniņa rezultātus no pulksteņa uzpolarpersonaltrainer.com, jums ir iespēja sekot jūsu treniņa slodzei un reģenerācijai treniņa dienasgrāmatā. Nepārtraukts treniņu slodzes un reģenerācijas monitorings palīdzēs jums atpazīt personīgos ierobežojumus, izvairīties no pārmērīgi lielas vai mazas trenēšanās, kā arī pielāgot treniņa intensitāti un ilgumu, saskaņā ar ikdienas vai iknedēļas mērķiem.
Treniņa dienasgrāmata:
Dienasgrāmata pieejama Polar programmatūrā. Kad pārsūtiet treniņa rezultātus no jūsu pulksteņa uz Dienasgrāmatu, viegli iespējams sekot treniņiem, kā arī plānot nākotnes treniņu sesijas. Jūs varat izvēlēties apskatīt treniņa sesijas mēneša vai nedēļas skatu, kā arī mēneša vai nedēļas kopsavilkumu.
Treniņa programmas:
polarpersonaltrainer.com interneta pakalpojumi piedāvā treniņa programmas skriešanai, riteņbraukšanai, brīvdabas sportiem un fitnesam, piemēram. Treniņa programma izveido treniņa mērķus, kas parādās jūsu Dienasgrāmatā. Jūs varat pielāgot programmu, saskaņā ar jūsu pašreizējo fiziskās sagatavotības līmeni.
Treniņa analīze:
DATU PĀRRAIDĪŠANA:
Savietojams ar PC caur Polar FlowLink;
Savietojams ar Mac (Intel-based) caur Polar FlowLink;
Savietojams ar polarpersonaltrainer.com ar Polar FlowLink.
PULKSTEŅA FUNKCIJAS:
Apgaismojums; Datuma un nedēļas dienas indikators; Displeja teksts angļu, vācu, somu, zviedru, franču, portugāļu, spāņu un itāļu valodā; Duālā laika zona; Pogu slēdzis (Aktivizējot pogu bloķētāju, pulksteņa pogas ir noslēgtas un nejauša pogu nospiešana neradīs problēmas, piemēram, treniņa laikā); Tukšas baterijas indikators; Dienas laiks (12/24h) ar signālu un atlikšanu; Lietotāja maināmas baterijas; Ūdensizturība - 30m.

Specifikācija
Pēc produkta Sporta pulksteņi
Līzinga kalkulators
Vērtējumi
  • Priecāsimies par preces novērtējumu un ar to saistītām atsauksmēm.
    Ierosinājumus un steidzamus jautājumus lūdzam adresēt, izmantojot čatu vai zvanot pa tālruni +371 2201 8353!