1. Tūrisma inventārs
  2. Elektroierīces
  3. Pulksteņi

Pulkstenis Forerunner 620 HRM-Run

Pulkstenis Forerunner 620 HRM-Run
Garmin

Garmin

gabali

Uzlabots pulkstenis skriešanai ar reģenerācijas konsultantu (Recovery Advisor). Pulkstenis skriešanai ar skārienjutīgu ekrānu un GPS, kā arī augstas izšķirtspējas krāsu displeju, kas nodrošina informāciju par distanci, tempu un sirds ritmu
Aprēķina reģenerācijas laiku un VO2 max, ja tiek izmantots kopā ar sirds ritma monitoru HRM-Run™ monitors sniedz kadences datus, zemes kontakta laiku un vertikālo svārstību mērījumu. Savienojumu funkcijas ¹: automātiskas augšupielādes Garmin Connect™ vietnē, live tracking funkcija, informācijas apmaiņa sociālajos medijos. Ierīce atbalsta bezmaksas treniņu plānus no Garmin Connect.
Šī ierīce ir nākošā labākā izvēle uzreiz aiz personīgā skriešanas trenera. Forerunner 620 piedāvā tādas progresīvas funkcijas kā reģenerācijas konsultants, sacensību rezultāta prognozētājs un VO2 max aprēķināšana, kas palīdz vēl gudrāk izstrādāt treniņu programmas, lai sasniegtu jaunus sacensību mērķus. Izmantojot šo ierīci kopā ar HRM-Run monitoru¹, Forerunner 620 nodrošina atgriezenisko saiti par izvēlētos skrējiena formu, sniedzot datus par kadenci, zemes kontakta laiku un vertikālo kustību. Kas attiecas uz treniņiem iekštelpās, Forerunner 620 iebūvētais akselerometrs seko līdzi distancei, lai nebūtu nepieciešams izmantot atsevišķu pedometru.
Neatkarīgi no tā, cik ilgi skrienat, Jūs noteikti vēlaties zināt, kā ir iespējams uzlabot un objektīvi izmērīt savu fiziskās sagatavotības pakāpi. Forerunner 620 to paveic vienkārši, aprēķinot Jūsu VO2 max, kas ir labs fizisko spēju rādītājs. Vēl nesenā pagātnē vienīgais šādu precīzu VO2 max datu iegūšanas veids bija par atsevišķu samaksu laboratorijā veiktas analīzes. Izmantojot šo ierīci kopā ar sirds ritma monitoru, tā apvieno dažādus datus (skriešanas ātrums, pulsa ātrums minūtē, sirds ritma variabilitāte) vienā algoritmā, ar kura palīdzību tiek aprēķināts VO2 max. Iegūtā vērtība norāda uz maksimālo skābekļa daudzumu, ko skrējējs patērē minūtes laikā uz vienu kg ķermeņa svara pie maksimālas veiktspējas.
Ar krāsainu atzīmi uz pulksteņa tiek attēlots VO2 max rādītājs salīdzinājumā ar citiem skrējēja dzimuma un vecuma grupas pārstāvjiem. Vadoties pēc VO2 max aprēķinātās vērtības, Forerunner 620 spēj prognozēt skrējēja rezultātu dažādās distancēs, kas var kļūt par mērķi nākošajās sacensībās, pieņemot, ka treniņš norisinājies atbilstošos apstākļos.
Skriešanas diena vai atpūtas diena - Forerunner 620 paveic visu Jūsu vietā, izplānojot atpūtas pārtraukumus starp smagiem fiziskās slodzes treniņiem. Gluži kā treneris, šī ierīce izpēta skrējēju un viņa fizioloģiju, vadoties pēc sirds ritma datiem, tad šie dati tiek salīdzināti ar pēdējo slodzi, norādot uz to, cik ilgu laiku pirms tam skrējējs ir pilnībā reģenerējies un gatavs nākošajam smagajam treniņam.
Ar HRM-Run sirdrs ritma monitora palīdzību, Forerunner 620 nodrošina reģenerācijas konsultanta funkciju, izpētot, kāda ir reģenerācijas stāvokļa reāllaika indikācija dažu pirmo skrējiena minūšu laikā. Pabeidzot skrējienu, reģenerācijas laiks norāda uz to, cik ilgam laikam jāpaiet līdz nākošajam smagajam treniņam. Savukārt, pateicoties krāsu-kodētiem apzīmējumiem, dati ir viegli interpretējami. Zaļā krāsa norāda uz to, ka esat atkopies un gatavs jaunam skrējienam. Ja uz displeja redzama sarkana krāsa un reģenerācijas laiks ir ilgāks par 3 dienām, sportistam būtu ieteicams paņemt atslodzes dienu vai arī doties vieglā reģenerējošā skrējienā.
Forerunner 620 ir pirmais GPS pulkstenis skriešanai, kas nodrošina Jūs ar dažādiem datiem par Jūsu fizisko formu. Izmantojot to kopā ar HRM-Run monitoru¹, Forerunner 620 ziņo par kadenci, vertikālajām svārstības un zemes kontakta laiku. Visi šie rādījumi tiek saukti pat skriešanas dinamiku.
HRM-Run monitors ir aprīkots ar akselerometru, kurš mēra Jūsu ķermeņa kustības skriešanas laikā, lai vēlāk veiktu dažādus aprēķinus. Kadence ir kopējais sperto soļu skaits minūtē, labajai un kreisajai kājai kopā. Vertikālās svārstības ir atsperīgums skriešanas kustībās, kas tiek mērīts centimetros. Zemes kontakta laiks ir tieši tas, pēc kā tas izklausās, - laika daudzums, kādu pēda atrodas uz zemes katra skrējiena soļa laikā; tiek mērīts milisekundēs. Krāsu marķējums sniedz skaidru priekšstatu par Jūs skrējiena dinamiku salīdzinājumā ar citiem skrējējiem.
Pateicoties bezvadu augšupielādes iespējai, Forerunner 620 var nosūtīt iegūtos skriešanas datus uz mūsu tiešsaistes kopienu, Garmin Connect, nepievienojot ierīci datoram. Datus ir iespējams nosūtīt arī caur Garmin Connect™ Mobile aplikāciju uz Jūsu viedtālruni. Tāpat Jūs varat uzstādīt vienu vai vairākas Wi-Fi karstvietas (hotspots), piemēram, māju un biroja tīkliem, pie kuriem notiek automātiska pieslēgšanās, tiklīdz ierīce atrodas to darbības zonā..
Live tracking ir vēl kāda papildus funkcija, kas piedāvā skrējēja draugiem un faniem sekot līdzi skrējienam reāllaika režīmā. Lai izmantotu LiveTrack funkciju, skrējēja tālrunim jābūt sapārotam ar 620. ierīci visa skrējiena laikā. Tāpat savās uzvarās, sasniegtajos mērķos un veiksmēs skrējējs var dalīties sociālo mediju vietnēs, kurās dati tiek ielādēti, izmantojot Garmin Connect Mobile aplikāciju. Savukārt, lai izmantotu reāllaika trenera funkciju, Forerunner 620 nodrošina Garmin Connect bezmaksas treniņu plānu atbalstu. Regulāri savienojot pulksteni ar Garmin Connect, Jūs varēsiet izmantot visas priekšrocības, ko sniedz ātra savienošanās ar GPS, jo visi satelītu dati uz ierīci tiek nosūtīti automātiski.
¹Savietojot ar savietojamu viedtālruni.

Specifikācija
Pēc produkta Sporta pulksteņi
Līzinga kalkulators
Vērtējumi
  • Priecāsimies par preces novērtējumu un ar to saistītām atsauksmēm.
    Ierosinājumus un steidzamus jautājumus lūdzam adresēt, izmantojot čatu vai zvanot pa tālruni +371 2201 8353!