1. Tūrisma inventārs
  2. Mugursomas
« »

Mugursoma LD Elium 25

(0 vērtējumu)
Millet

Millet

gabali

Komfortabla un sportiska sieviešu mugursoma straujiem kalnu pārgājieniem vasarā, pastaigām, aktīvam trekingam vai citām sportiskām aktivitātēm.
Tai ir ietilpīgs galvenais nodalījums, divas rāvējslēdzēja aizdares kabatas ar atslēgu āķi somas augšdaļā, Soma ir funkcionāla - tā aprīkota ar Quick Axe™ nūju un ledus cirtņa turētāju, nodalījumu dzeršanas sistēmai, Speed Poles™ nūju turētāju, lietus pārvalku un cilpām ekipējuma nostiprināšanai.
Ventilējošas plecu lences, slodzes regulācijas siksnas, krūšu siksna, cilpas roku atpūtināšanai un Airflow Suspended back™ sniedz komfortu un ļoti labu ventilāciju intensīvās kalnu aktivitātēs.
Viegla, ergonomiska un pārdomāta soma tieši sievietēm - LD Elium 25!

Specifikācija
Pēc produkta Mugursomas
Mugursomas tilpums No 20 L līdz 30 L
Ietilpība 25 L
Materiāls N 0563 N 200 D 200 D PU N 0491 N 200D 200 D R/S SD P 600 D Poliesteris
Nešanas sistēma Airflow Suspended back™
Papildus Quick Axe™ nūju un ledus cirtņa turētājs, kompresijas siksnas sānos, Speed Poles™ nūju turētājs, cilpas ekipējuma nostiprināšanai, nodalījums dzeršanas sistēmai, ventilējošas plecu lences, slodzes regulācijas siksnas, krūšu siksna
Kabatas Galvenais nodalījums, divas rāvējslēdzēja aizdares kabatas ar atslēgu āķi somas augšdaļā, tīklveida materiāla kabatas sānos, priekškabata aprīkota ar rāvējslēdzēju, aizvelkama kabata uz gurnu jostas
Papildinājumi Lietus pārvalks
Muguras garums 43 cm
Līzinga kalkulators
Līdzīgie produkti
Vērtējumi
  • Priecāsimies par preces novērtējumu un ar to saistītām atsauksmēm.
    Ierosinājumus un steidzamus jautājumus lūdzam adresēt, izmantojot čatu vai zvanot pa tālruni +371 2201 8353!