1. Apģērbs
  2. Jakas un vestes
« »

Jaka Black Mountain 3 in 1 JKT

Jaka Black Mountain 3 in 1 JKT
Millet

Millet

gabali

Daudzfunkcionāla, silta aizsargājošā jaka, kas piemērota dažādām kalnu sporta disciplīnām, pārgājieniem, trekingam un citām brīvdabas aktivitātēm visa gada garumā. Jaka veidota īpašā 3 in 1 konstrukcijā - jakai izņemama siltumizolējoša oderjaka, kuru iespējams valkāt atsevišķi vai kopā ar ārējo mitrumizturīgo slāni. Pateicoties šai lieliskajai konstrukcijai, tiek iegūtas trīs jakas, kuras iespējams valkāt atsevišķi vai savienojot. Ārējā jaka izgatavota no mitrumizturīga un elpojoša Dryedge divu slāņu membrānmateriāla. Oderjaka izgatavota no mitrumu atgrūdoša, vēju necaurlaidīga un elpojoša Pertex materiāla, kas papildināts ar siltu un vieglu Primaloft siltinājumu.
Jaka veidota komfortablā, aizsargājošā piegriezumā, tai ir noņemama kapuce, rāvējslēdzēja aizdares ventilācijas atvērumi padušu daļā, piecas rāvējslēdzēja aizdares kabatas, divas rāvējslēdzēja aizdares kabatas oderjakai, pielāgojama apakšmala, apkakle un aproces.

Specifikācija
Pēc veida Mitrumizturīga ar siltinājumu
Pēc pielietojuma Kalnu un alpīnisma
Membrāna / Materiāls Dry Edge
Materiāls Dryedge Twill Cross 2L - 100% Poliesteris; Oderējums: Tīklveida 100% PA; Oderjaka: Pertex Cross Recycled; Siltinājums: Primaloft Black
Pielietojums Dažādām kalnu sporta disciplīnām, pārgājieniem, trekingam un citām brīvdabas aktivitātēm visa gada garumā
Gaisa caurlaidība 5 000
Ūdens necaurlaidība 10 000
Līzinga kalkulators
Līdzīgie produkti
Vērtējumi
  • Priecāsimies par preces novērtējumu un ar to saistītām atsauksmēm.
    Ierosinājumus un steidzamus jautājumus lūdzam adresēt, izmantojot čatu vai zvanot pa tālruni +371 2201 8353!