1. Grāmatas

Atlants Vidzeme 1 : 100 000

(0 vērtējumu)
Atlants Vidzeme 1 : 100 000
Jāņa Sēta

Jāņa Sēta

gabali

“Karšu izdevniecība Jāņa sēta” šāgada tūrisma sezonas sākumā laidusi klajā jaunu karšu sēriju “Ar karti dabā”. Tā ir kā loģisks turpinājums Lielā Latvijas atlanta pirmizdevumam, piemērojot apjomīgo atlantu ērtai un drošai lietošanai dabā arī sliktos laika un apvidus apstākļos. Jaunās sērijas izdevumiem katra lapaspuse ir laminēta, tādējādi tie ir padarīti izturīgāki pret mitrumu un dažādiem aktīvas lietošanas radītiem bojājumiem, savukārt spirāles iesējums ļauj tos ērti pāršķirt un lietot. Lietotāju ērtībām Lielā Latvijas atlanta karte mērogā 1:100 000 (1 cm kartē = 1 km dabā), kas ir detalizētākā plašam lietotāju lokam pieejamā karte par visu Latvijas teritoriju, ir sadalīta četru novadu – Kurzeme, Zemgale, Vidzeme, Latgale – izdevumos. Katru no tiem papildina lielāko pilsētu plāni.
Jaunās sērijas izdevumu būtība ir darboties kā precīzam instrumentam apvidus apstākļos (uz ceļa, upē, mežā), palīdzot tās lietotājam noteikt atrašanās vietu, plānot savu turpmāko ceļu. Priekšrocība salīdzinājumā ar navigācijas iekārtās, viedtālruņos un datorplanšetēs pieejamām kartēm ir to pārskatāmība, detalizācija, kā arī iespēja lietot kartes jebkādos apstākļos un ilgumā, neatkarīgi no iekārtu akumulatoru darbības laika vai interneta pieejamības.
Īpaši ir padomāts par aktīvā tūrisma cienītājiem – tiem, kuri pārvietojas ar velosipēdiem vai laivām. Pirmo reizi šāda mērogā kartēs visā Latvijas teritorijā laivojamām upēm esam norādījuši attālumus (ik pa upes kilometram, lai viegli varētu sekot līdzi nobrauktajam un plānot atlikušo ceļu), kā arī iezīmējuši lielāko daļu ar standarta apzīmējumu dabā marķēto velomaršrutu.
Karšu sērija ir tapusi sadarbībā ar a/s “Latvijas valsts meži” zīmolu “Mammadaba”, kartēs ir atzīmēti “Mammadaba” nozīmīgākie apskates un atpūtas objekti, sniegti apraksti par šiem objektiem un piedāvātajiem pakalpojumiem.
Dodamies ar karti dabā!
Izmēri 213 x 300 mm
Apjoms 60 lpp., Vidzemei 68 lpp.
Laminēta katra izdevuma lapaspuse
Spirāles iesējums
Mērogs: 1:100’000

Specifikācija
Veids Kartes
Valoda Latviešu
Vērtējumi
  • Priecāsimies par preces novērtējumu un ar to saistītām atsauksmēm.
    Ierosinājumus un steidzamus jautājumus lūdzam adresēt, izmantojot čatu vai zvanot pa tālruni +371 2201 8353!