1. Tūrisma inventārs
  2. Elektroierīces
  3. GPS navigācija

Montana 650T Euro Topo

Montana 650T Euro Topo
Garmin

Garmin

gabali

Karšu pārklajums komplektā: „Latvijas Ceļu karte TOPO LM” ar mūžīgo karšu atjauninājuma licenci + Eiropas "Recreational" karte (bez maršrutēšanas) + Pasaules pamatkarte ar reljefu;
Valodas: latviešu, krievu, angļu, vācu, spāņu, franču...; Darbības temperatūra: -20° līdz 70°C; Ūdens drošība: IPX7 (30 minūtes uz 1 metra dziļuma); LKS 92 sistēma: Jā; Rastra karšu atbalsts: Jā.

Jūsu rīcībā ir viena rokas GPS ierīce, kas izmantojama trīs dažādām aktivitātēm. Neskatoties uz to, vai dodaties ceļā kājām, ar automašīnu vai pa ūdeni, jaunā Montana 650T ierīce vienmēr aizvedīs līdz Jūsu izvēlētam galamērķim. Ar plašu 4” saules gaismā lasāmu skārienekrānu, kas nodrošina kristāltīras krāsas, duālās orientācijas displeju un īpaši jutīgu HotFix® pozicionēšanas funkciju, kas palīdzēs noteikt Jūsu atrašanās vietu, Jūs vienmēr zināsiet, kur atrodaties. Tā kā Montana 650 ir gan izturīga, gan ūdens droša ierīce, tā spēj izturēt jebkādu elementu negatīvo ietekmi. Montana ierīce ir aprīkota ar visām ārpustelpu aktivitātēm nepieciešamajām funkcijām, kā, piemēram, 3-asu tilt-compensated kompasu, kurš rāda kursu, pat ja stāvat uz vietas un nemēģiniet to nolīmeņot. Šī ierīce ir aprīkota arī ar barometrisko altimetru, kas seko spiediena izmaiņām, tādējādi nosakot precīzu atrašanās vietas augstumu. Aplūkojiet uz ekrāna pacēluma līmeni un profilu, sekojot līdzi barometriskajam spiedienam, un tādējādi prognozējot laika apstākļu maiņu. Tāpat ierīcē ir ielādētas Eiropas tūrisma kartes, kas sniedz detalizētu informāciju par nacionālajiem, valsts un vietējiem parkiem un mežiem, apvidus kontūrām, pacēlumiem, takām, upēm, ezeriem un interešu punktiem. Ja Jūs vēlaties uzzināt, cik stāvs ir izvēlētais kalns, Montana 3-D kartes skatījums palīdzēs Jums vizualizēt apkārtējo vidi un sniegs labāku priekšstatu par pacēlumu. Ierīces 5 megapikseļu digitālā kamera palīdzēs iemūžināt atmiņas un atzīmēt katras fotogrāfijas uzņemšanas vietas ģeogrāfiskās koordinātas. Izvēlieties kādu no sekojošām kartēm: City Navigator kartes izmantošanai automašīnā, BlueChart® g2 ielādētās kartes laika pavadīšanai uz ūdens, Garmin GB Discoverer™, kas nodrošina Ordnance Survey kartēšanas iespējas uz Jūsu rokas ierīces, kā arī BirdsEye™ Select , kas ļauj lejupielādēt īpaši pielāgotas augstākās kvalitātes rastra karšu sadaļas uz Jūsu ierīces un integrēt tās kartēs. Montana ierīce ir savietojama ar Custom Maps , kas pārveido papīra un elektroniskās kartes par lejupielādējamām kartēm.
Ļauj nosūtīt citiem, savietojamu Garmin GPS ierīču lietotājiem, īpašas norādes, iemīļotas vietas, maršrutus un slēpņus bezvadu režīmā.
Montana 650T atbalsta slēpņošanas (geocaching) GPX failus, lai lejupielādētu slēpņus un citas detaļas tieši Jūsu ierīcē.

Līzinga kalkulators
Vērtējumi
  • Priecāsimies par preces novērtējumu un ar to saistītām atsauksmēm.
    Ierosinājumus un steidzamus jautājumus lūdzam adresēt, izmantojot čatu vai zvanot pa tālruni +371 2201 8353!